Avto Okras Božič Berglami, Božični Okraski Avto Auto Dekoracijo Auto Pisane Obesek Dekoracijo

€7.21

€9.25

-22 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1. Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, varen za uporabo.Tkanine, ki se uporabljajo čuti mehko in enostavno za čiščenje.Trajne in lahko zdrži vse vrste vremena.

2. Enostaven za uporabo.Obleka komplet je enostavno namestiti na avto, brez orodja.Plastični kavelj posnetek Božični okrasek, se lahko enostavno določi, da se v vozilu, in nato zaprite okno avtomobila, da se zagotovi, da ne bo padla.Tie rdeči nos trak trdno na prednja maska vozila.

3. Božični okraski, se vaš avto videti bolj lepa in ustvariti vesel praznik vzdušje.Naše Božično avto okraski lahko se ujemajo z vsemi modeli avtomobilov, tovornjakov, minivans, itd.

4. Okrasite hiš in avtomobilov, tako lepa in barvita.Lahko je tudi to, da je kot Božično darilo za vaše prijatelje ali sodelavce.Širi veselje Božič skupaj.

5. Če je vozilo opremljeno z ščitnik proti soncu ali deflektor, to ne bi smelo biti uporabljene z njim.Prosimo, bodite pozorni na promet zakoni in varna vožnja.

Specifikacija:

Ime: Božični Okras Avto

Material: flanela

Velikost:

Božično drevo: o 38*16 cm/14.96*6.30 v

Božič sladkor iz sladkornega trsa: približno 44*6 cm/17.32*2.36 v

Uporaba: avto dekoracijo

Seznam Vsebine:

1 Nastavite*Božični Okras Avto

Oznake: avto jelenov, avto visi, božič avto notranje opreme, bemost avto obesek, avto ogledala obesek, star avto obeski, porcelan avto obeski, avto dekor za božič, srčkan avto acsesories, avto ogledalo ornament

Element Teža 300G
Velikost Božič trsa približno 44*6 cm/17.32*2.36 v
Material Flanela
Velikost Božično drevo približno 38*16 cm/14.96*6.30 v
Ime Božični Okras Avto
Poreklo CN(Izvora)
Glavni Material Bombaž
Uporaba DIY Dekoracijo univerzalni
Blagovna Znamka vvcesidot

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi