BJ Brazilski Ravne Lase, 3 Snope Ukvarjajo Človeških Las Razširitve Remy Las Vezavi Naravne Črne Barve 3Pcs/Veliko Dvojno Votek

€36.84

€58.49

-37 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

[1]Material:100% brazilski človeških las [2]Postavka Vrsti: ravne človekovih remy las snope [3]Dolžina Las:08-26 centimetrov, ki je na zalogi, [4]Prednost: mehka no prelivanje enostavno glavnik ne prašijo & tangling lahko barvana [5]Tekma: človeški las snope z zaprtjem, da bi polno glavo/čipke spredaj zapiranje s svežnji, da bi polno glavo [6]Več poreklo: Malezijski ravne / Perujski ravne / Indijski ravne /mongolsko naravnost (Če u zanima, s tistimi izvora človeških las prosim stik z nami vnaprej)

Splošno Lase Skrbi Q:Koliko snope bo eno polno glavo?A:Običajno 3 snope z zaprtjem z da polno glavo.In, če želite, debelejše lase, lahko izbirate 4 snope z zaprtjem.Q: Lahko sem pranje in blow-suha lase izdelek?A:Da.Lahko jih sperite in uporabite šampon, ko je treba očistiti.Človeški las podaljšanje treba blow-posušene na nizko nastavitev, vendar to ni priporočljivo, da to storite preveč pogosto, ker bo to skrajšajo življenjsko dobo človeški las razširitve.V:Zakaj moja kodraste/val las je krajši od etiketi?A:dolžina snop se meri, ko je naravnost, desno, preden je izdelan v telo val/globoko val /globoko kodraste/svoboden val/kinky kodraste/kinky ravne/vodni val.Lase je merjena z roko, tako da ni mogoče 0.1-0.3 cm toleranca razlogov, prosimo, da se zaveda, da

NAKUPOVANJE OBVESTILO

1.Za normalno da bo ladja v roku 24h,naslov, ne morete spremeniti, ko pošiljki,prosimo, še enkrat preverite naslov info pred naročilom. 2.Prosim, ne dal P. O. Box naslov kot FedEx/DHL ne more dostave, Fizični naslov, ki je sprejeta. 3.Prosim, ne dovolite, FedEx/DHLto pustite package na vaša vrata, kadarkoli, da bi se izognili izgubi. 4.Če niste prejeli paket,vendar sledenje podrobnosti kaže, da je bila dostavljena.Prosimo, pišite nam na prvi čas, ali se obrnite na lokalno FedEx/DHL,pomagali vam bomo. 5.Normalno je, da je veliko držav zaračunati DDV-ja & DAVEK za interna

Pot smo mesaure lase je ukrep svoj odsek dolžine.Še posebej za kodraste in valovite lase, je treba raztegne, da ravno, ko si izmerite dolžino.Lase je merjena na roko, tako da lahko majhne netočnosti neizogibno ( 0.1-0.3 cm razlika je sprejemljivo ).

Koliko Svežnjev Za Polno Glavo

Običajno je masa enega svežnja je približno 90-100 g.Daljši lasje, tanjše je.Zato predlagamo, da si vzamete 4 sklope za polno glavo.Še posebej za dolge od 20 palčni do 28 palca, 4 bundlesa, ki so potrebne. 3 sklope, za majhno glavo ali združujejo vrh zaprtje je dobra izbira.

Uporabite široko-zob glavnik, nežno krtačo lase, kodraste lase prosimo, gladke lase z roko.Ne krtačo za lase od korenin do konic, start iz konča, glavnik skozi in potem od sredini, nato pa končno gre od zgoraj.

PO PREJEMU LASE

Bomo cenijo, če lahko pustite nas vseh 5 zvezdic pozitivne povratne informacije s slikami.Vaš dober pregled je velika spodbuda za naše trdo delo osebja.Če ne boste zadovoljni,vas prosimo, da NE odprete spora ali pusti negativne povratne informacije.Pišite NAM v času bomo poskušali naše najboljše, da delajo z vami, skupaj rešiti vsak problem, dokler ne boste dobili zadovoljni.

V prihodnje delo.vljudno dobro poskrbel za vaše lase, prosim.To je naš predlog, skrb: 1.Je Izredno Nežen Prosimo, nežno stisnite lase previdno, preden pranje.Ščetkanje ali styling las nežno ki lahko prepreči lasje padejo ven.Uporabite mehko-posodo krtačo, začnite pri spodnjem in počasi dela svojo pot navzgor.Najbolje je, da skrbi za njih več kot svoje lase.Glavnik konča prvi, potem pa od vrha do konca.Mi ne predlagamo, kopljem po valoviti element.Prosimo, nežno stisnite vijugasto namesto. 2.Pranje Z Vlažilni Izdelki za Nego Las Pranje in stanje las, vsaj vsakih 1-2 tednih,Zaradi razširitve niso dobili naravnih olj iz vaše lasišče, da bodo vaši lasje v dobrem stanju, bo to ohraniti vlago iz šamponiranje, hkrati pa ne sušenje jih ven iz nad-šamponiranje Uporabite šampon in pogoj za pranje ,Oljčnega olja ali organa olje bo plus.in blage vode, ne tako kul,ni tako vroče.Pustite lase suh zrak po pranju.Lasje v suho in čisto okolje.Ne izpostavljajte ga v soncu, da se posuši.Po tem u morali dati nekaj las, olje na lase, da bi lase gladko. 3.Uporabo Toplote Protectant Ne restyle lase preveč pogosto preveč težko,ali lase bodo zlahka dobili suho in vozlov, se bo poškodoval.Uporabo toplote protectant na lase razširitve za zmanjšanje tveganja toplotne poškodbe whenecer uporabljate ogrevano napravo na vaše lase. 4.Globoko Stanje, Enkrat na teden, pazljivo postavite vaše lase v mlačno vodo in nanesite malo balzam za vse več.Pustimo stati približno 20 minut, nato sperite in pustite, da se naravno posuši - s pomočjo udarec za lase bo škode, če jih uporablja preveč.Če je potrebno, naj za lase kul nastavitev (skoraj tako, kot če bi bil veter) . 5.Imejte se Konča Trmmed Tako previdni kot ste vi, vaš človeške lase razširitve bodo najverjetneje dobili split konča.Da bi se izognili najemnin škodo premakni gor lase gred, trim koncih vsak 6 - 10 tednov.Lahko to storite sami z uporabo salon škarje, ali pa pojdite na hairstylist. 6.Umirajo ali Beljenje Naravne barve je mogoče barvati.Ampak ne bomo kažejo, belilo preveč svetle barve.Kot splošno pravilo je,da je lažje za potemnitev las, kot da osvetlite lase.Priporočamo za barvanje temnejše ne lažji,saj ko lase je bila obdelujejo ali barvne, zato je težko usodo prvotno barvo.Nepravilne umirajo bo pokvaril lase in čipke povzroči odpadanje. 7.Boste morali uporabiti svoje roke, da bi pričeska Izberite tekstura, ki vam je všeč in ohraniti prvotno barvo.Nekaj las z več kodraste tako pls bodite bolj pozorni pri pranju, da bi se izognili tangling Človeških las, ki potrebujejo zelo previdni, zdravljenje, da se ohrani v dobrem stanju.U lahko tudi ogledate nekaj Youtube video o nego las.Upam, da ti lahko pomaga u.Dober dan,dragi prijatelj!

Oznake: tinesha lase, 80 palčni lase, lase remi, človeški lasje bundlls, purivian klaiyi lase, kitajska lasuljo, 12 inch lase, raw lase snope ponudbe, ise, estention brazilski lase

Primerna Umirajo Barve Vse Barve
Tekstura Ravne
Teža 100g per piece
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Material Razred Remy Las
Najdaljši Lase Delež 10%-30%
Lahko Permed Da,
Kemična Obdelava Popravijo
Blagovna Znamka KL
Embalaža 3 kos Votek

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi