100 kozarcev Enkratno uporabo Medicinske Sterilizacije Alkohola Razkuževanje Bombaž Sili Čisto Sterilizacijo Bombaž Stanja za Prvo Pomoč Robčki

€3.85

€4.70

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

*[IZKLJUČNO ALKOHOL PREP BLAZINE] Pakiranje 100 edinstvenih alkohola towelettes z dvo-slojna goba, ki so posebej izdelani za čiščenje.Ti se lahko uporabljajo za različne namene, na primer za sterilizacijo predmetov, razkuževanje kože, za čiščenje ran, priprava pred vbrizgavanjem, elektronski razkuževanje, odstranite olje iz nohti, vrtnarjenje ipd.

*[F10QUICK RAZKUŽILO] Naše prep blazine so bile nasičene s 70 odstotkov izopropil alkohol, ki jih naredi vrhunsko in zelo dober antiseptik.

*[Sterilne & ne Posuši] Vsak alkohola obrišite je zaprt v folijo za paketni prenos, tako da ostanejo tako vlažen in sterilni, ko je potrebno.

*[Individualno in Priročno] zavit Posebej, in enostaven za tear off.Alkohola robčki so priročno, da v torbici kot ob steklenice ali spray posode.

*[Visoko Učinkovitost Razkuževanja] Alkohola prep blazine so nasičene z 70% izopropil alkohol.Hitro, učinkovito, ubil več kot 99,9% klic.

*[Kjer Lahko Uporabite] Alkohola prep blazine se uporablja za vse namene, dezinfekcija, kot so priprava pred vbrizgavanjem, elektronski razkuževanje, odstranite olje iz nohti, vrtnarjenje ipd.

*[Je MAJHNA IN LAHKA] Naše prep blazine so non-woven in svetlobe.Ti so primerljivo bolje kot kateri koli premije, tkane alkohola pad.

Specifikacije:

Paket Velikost:10.5*5.3*5.3 cm/4.13*2.09*2.09"

Barva:Bela

Material:Okolju prijazen papir aluminij film + netkane tkanine

Država/Regija Izdelave:Kitajska

Tip kože:za Vse tipe kože

Velikost Vrsta:Polno velikost

Količina:100 kosov/škatlo

Rok trajanja:5 let

Paket je vključeno:

100 kosov/škatlo Alkohola Blazine

Oznake: otrok na prostem teku, vrečko enota, odprite wc, sterilizator za telefon, alkohol bombažno krpo, polje v avto, huawei mate 7 pladenj sim, alkohol brisa, tkiva vizir, razkužujejo

Material Non-Woven
Postavka Vrsta Bombažno Krpo
Količina 100 Kos
Številka Modela Bombaž Stanja Za Prvo Pomoč
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 48mm X 48mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi