2-1 za enkratno uporabo za Hišne Las za odstranjevanje barve, Čopič in Gladko Roller Prenosni Učinkovito Self Cleaning Tool za Mačko, Psa, Krzno, Sušilnik za Odstranjevanje Prahu Krtačo

€4.82

€6.90

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka:

【Enostavno Odstranite Lase】 za Razliko od drugih hišne las odstranjevalci, to je enostavno za uporabo.Samo povlecite na površini, vse dlake, ki so bili zbrani v dustbin.Ko je omara je polna, se vam ni treba dotikati umazano površino, samo pritisnite zgornji gumb, da izpraznite.

【Enostaven za Prevoz】, Če morate potovanje, ta odstranjevanje dlak ščetke je zelo priročno.Bo vam pomaga, da odstranite krzno in dezintegratorjev in kjerkoli.Ta čopič je eleganten videz, ki se popolnoma prilega v torbo ali v avtu.

【Samočistilni】 Samo vrtljivi levo in desno za hitro odstranjevanje dlak na krtačo, ki vam prihrani čas in vam daje dobre izkušnje.

【Široko Uporabo】 Uporabo na večini površin, kot so bombaž, lan, volna, itd.Čiščenje hišnih las na vaši zofe, Oblačila, posteljnina, odeje, itd.To elektrostatično suho čiščenje ščetko bo ustvaril hairless hiše za vas.

【Prednost 】 za Večkratno uporabo, ekonomično in okolju prijazno.

Opombe:

Dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi računalnika, zaslona ločljivost, svetlost, kontrast ipd.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam služijo, hvala vam za vaše razumevanje!

UPAM, DA STE PRIJETNO NAKUPOVANJE!

Slike Izdelkov:

Oznake: mačja igrača, gladko remov, lepilo za odstranjevanje barve krtačo, ostra stick, pes roller, odstranjevanje volne, krzno jjeza, mačka krzno, odstranjevalec, pet krtače za lase, jjeza

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela DD999
Slog priročnik
Proizvodnja Gladko Lepljenje Roller
Uporaba Čiščenje
Material ABS

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi