PRAVI XY 5pc/veliko brummel kljuke za zapestnice kavljem brummel zapestnice brummel kavljem zapestnice

€2.49

€4.97

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

PRAVI BESTXY 5pc/veliko brummel kljuke za zapestnice kavljem brummel zapestnice brummel kavljem zapestnice Zakaj Izbrati Nerjavno Jeklo Nakit?Iz nerjavečega jekla nakit ne tamnjeti in oksidacijo, To ni všeč, srebro bo dobil črno, ne kot baker nakit alergijam nagnjena, ne kot zlitine nakit, ker svinca.In to je neverjetno hypoallergenic.Take prednosti, da je bolj priljubljen pripomoček.

Prosimo, upoštevajte, pravi element barva je malo s slike iz kamere in vsakogar spremlja opredelitev je drugačen.Hvala za vaše prijazne razumevanje.

Prosimo, upoštevajte, smo tovarni derectly prodajo, če za veliko miru količina, cena bo več nižja.Kupci " design jewellries so na voljo, da bo.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.

1. ko prejmete naš blaga ,če so zadovoljni ,vas prosimo, da nas dobro oceno(5 zvezdic).To je za nas zelo pomembno .Bomo constandtly izboljšanje najboljšo storitev za vsako stranko! 2. Če imate kakršnakoli vprašanja o naših blaga ,brez, da nas kontaktirate ,ne dajejo nam negativno oceno , povejte nam, kaj je razlog ,bomo uporabili najboljšo storitev za zadovoljiv odgovor!

Oznake: hp paviljon n5425, pet plastika krof, deor groupset slx, micro hdmi 100 kozarcev, deore zavora, rotor, jjeza papiga plenic, phone 7 predporočna primeru, deoowo nexia preproge, ogrlica čip za hišne živali

Element Širina 0cm
Kovinski Material ZLITINE
Značilnosti Izdelka zlitine, sidra za zapestnico, zaradi česar
barve Kot na sliki ali Prilagodite
Element Teža 0g
Postavka Premer 0inch
Številka Modela c00158
OEM/ODM Da,
Postavka Višina 0inch
Blagovna Znamka PRAVI BESTXY
Obisk Tovarne Dobrodošli
Material ZLITINE
Nakit Ugotovitve Tip Zapirali & Kljuke
Postavka Dolžina 0inch
Prilagodite Da,
Tovarne Ja, mi smo
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi