YT HOBI Colt 1911 5 "Ročno Skriti Nosijo IWB / OWB pravo Usnje Pasu Pištolo strelno Orožje, Pištolo Kubura

€21.92

€41.36

-47 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

YT HOBI Ročno Skriti Nosijo IWB / OWB pravo Usnje Pasu Palec Odmor Pištolo Tulec Za Colt 1911 5" (palec)

★ YT HOBI RAZLIKA; YT Hobi Pištolo Toke so izdelani za optimalno delovanje, maksimalno udobje in varnost.To je udoben, trpežen, lahek in varen usnjeni torbici, ki jo lahko nosite ves dan.Pridobiva se iz 100% kravjo z antilop, ki so obloženi notranjosti usnje z okrepljeno in lepi šivi v vsaki fazi z nego.

★ SUPER KAKOVOST IN OBRTNIŠKI; To je proizveden s pomočjo naših izkušenih obrtnikov s polno zrnasto prvi razred kakovosti rastlinskega usnja, ki je najbolj primeren za pištolo toke.Minimalno usnje materiala debeline 3 mm.

★ NAJVEČJO ZDRUŽLJIVOST; nudimo vam nenavadno tok za pištolo, v tulec, ki je oblikovana za vašo pištolo, ki so združljive in zaščito vašega pištolo.

★ VARNOSTI IN ZAŠČITE; ročno oblikovana zunanjost zagotavlja vrhunsko hranjenja, maksimalno zanesljivost in trajnost.Želimo, da vaš tulec, da bo tako dragocen kot vaš orožje.Ne tvegate pištolo z sintetični in plastični rokave.Občutite udobje kože s pištolo.Varno pištolo z YT Hobi.

★ FUNKCIJE; To je struktura, ki je primerna za hitro pripravo.Ročno oblikovani za popolno prileganje.Sod usta odprta.Zadržanje trak, ki pomaga ohranjati pištolo varno v mesto.Pokriva na sprožilec in sod popolnoma.Palec odmor izdelani z vrhunsko kakovostjo snap.Pas reže sprejme pasovi do 1.8-palčni (45 mm) široko in 0,2 palčni (5 mm) debel lahko se uporablja zunaj pas (OWB) po prehodu skozi pas ali znotraj pasu pasu (IWB) s kovinsko sponko, Kovinske sponke, zaponke na na pasovi 1.8" (48 mm) široko.

Oznake: Colt 1911, pištolo, pištolo orbeez, beretta 92fs pad, recurve usnje, Tok Za Pištolo, pištolo igrača, mitraljez orožje pravi, kubura, smith wesson

Poreklo TR(Izvora)
Blagovna Znamka YT Hobi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi