12 Škatel, 12 Barve Nail Art Obliži Marmorja Vzorec Rezina Elegantna Lepa Nail Decor Sequins 3D Čar Ornament Nohtov Nosorogovo

€7.68

€14.50

-47 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis

Ti elementi so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, so trpežne in lahke.Biti utrujeni od iste nail art vsak dan?Želite DIY edinstveno nail art, kot vam je všeč?Ti nohtov čarobne gumbe lahko popolnoma zadovoljila vaše potrebe.Odličen design z odlično podrobnosti, ki jih naredi privlačno.

Značilnosti

-Barva: Razvrstan.

-Material: Bleščice.

-Velikost: 3.00X3.00X2.00cm/ 1.18X1.18X0.79in.

- Na nail art dekoracije ne samo, da se lahko uporablja za fizične ali art nails, vendar primerna tudi za smolo obdelujete, DIY obrti, mobilni telefon primeru, očala, kartice, izdelava, oči, body art, itd.

- Nail Sequins so 12 različnih možnosti, ki je skrbno izbran in pakirani v škatla za shranjevanje.

- Izbirate lahko različne barve, da okrasite nohte, Zlahka ustvarite svoj edinstven slog, kot nalašč za domačo uporabo in nohtov salon, ki izpolnjuje svoje domišljije.

- Posamezna embalaža odpravlja težave različnih barv mešanje skupaj, in pokrov se je dobro zaprto za izvajanje.

- Uporabite pinceto, da se uporablja bleščice za nohte ali drugih krajev, ki jih želite okrasite.Imajo dober oprijem, enostavno za uporabo.

12 škatle x nail sequins

Oznake: adapter 222mm kolo, adapter 28 mm, vrtanje, adapter 25 mm shure, adapter 203 mm sram, adapter 22 mm medenina, adapter 25 mm 2 rca, adapter 220v koreja, adapter za 220 v arabščini, 11v wuzei kaseta

Poreklo CN(Izvora)
Velikost 12 boxes
Količina 12 Škatle
Teža 110g
Material Drugo
Številka Modela Bleščice Za Nohte

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi