150pcs Kovinski Čare Obeski Za Nakit Kar 11 mm Zapestnica Pribor Colgantes Par Hacer Collares AGC-78

€5.71

€6.35

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Predmet: Čare Obeski Za Zapestnico / Ogrlica / Uhani, Zaradi Česar

Material: Kovina

Velikost: približno 11*17 mm

Količina:150pcs/veliko

Prednost: 1)Nakit, pribor,lahko prodati, kot je nakit, pribor,prav tako lahko dodate nekaj verige/kabel itd prodati kot končal nakit.

2)DIY nakit, ustvarjalno in novosti.Je lahko dobro darilo.

S hipping:

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovni dan po plačilu prejeli.(Prosimo za razumevanje, včasih se morda ne imeti pripravljen parka,kar bo trajalo nekaj dni več).

Dostava Kitajske Post Air Mail, doseže večina držav v 20-55 delovnih dni.Odvisno od cilja in objektivni dejavniki, včasih to lahko traja več časa.

Davek na carinsko & dajatve

Uvozne dajatve, davke in druge meri polnilnikov, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroški poštnine.Te stroške kupca odgovornost.

Politika Vračanja

Želimo si, da bi popolnoma zadovoljni z nakupom.Če iz kakršnega koli razloga želeli bi, da se vrne ali zamenja element, bomo veseli, da je tako.vendar je kupec odgovoren za plačilo stroškov prevoza,Nadomestila in izmenjave, sprejete pa so na elemente, ki so v enakem stanju prejeli.Ko bomo prejeli, vrnili element,bomo odbitka stroškov ladijskega in dati povračilo za račun stranke takoj.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred začetkom spora, ali šolanja negativne povratne informacije.Bomo lahko s skupnimi močmi rešiti.

Veseli bomo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih imate, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: pes vrata, pes ohišje, kletka ograjo, pes fenc, fenc, pet fenc, ograjo morski prašiček, pes vrata, ograje, pokopov na prostem ograjo težka, pes park

Čare Tip KROG
Luknjo Velikosti Okoli 4 mm
Postavka Čare Obeski Za Diy Nakit
Fine ali Moda Moda
Številka Modela AGC-78
Material Kovine
Količina 150pcs/veliko
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Postavka Vrsta Čare
Blagovna Znamka Sk Meida
Slog letnik
Velikost around 11*17mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi