Standard IIC I2C TB6612 Mosfet Koračnih Motornih PCA9685 PWM Servo Voznik Ščit V2 Za Arduino Robot PWM Uno Mega R3 Zamenjajte L293D

€5.15

€6.05

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Naredite svojo lastno motornih stranka z motorjem ščit in lep izbor motorjev!

Prvotni L293D Motorshield kit je eden od naših najbolj priljubljenih kompleti, Smo ohranili sposobnost za vožnjo do 4 motorji na ENOSMERNI tok ali 2 koračnih motorjev, ampak veliko dodano izboljšave:

Namesto L293D darlington voznik, zdaj imamo TB6612 MOSFET voznik: z 1.2 na kanal in 3A vrh trenutne zmogljivosti.Prav tako je precej nižja napetost pade čez motor, tako da boste dobili več navora iz svoje baterije, ki so vgrajene v flyback diode, kot tudi.

Namesto zapah in za Arduino je PWM zatiči, smo v celoti posvečen PWM voznik čip na krovu.Ta čip skrbi za vse motornih in hitrost nadzor nad I2C.Le dve zatiči (SDA & SCL), ki so potrebni za pogon z več motorji, in ker je I2C lahko tudi povežete katero koli drugo I2C naprave ali ščite, da iste igle.To tudi omogoča, da spusti-v združljiv s katero koli za Arduino.

Popolnoma stackable design: 5 address-izberite zatiči pomeni do 32 stackable shields: to je 64 steppers ali 128 ENOSMERNI motorji!Kaj za vraga bi lahko naredimo s tem veliko steppers?Nimam pojma, ampak, če si prišel do nekaj, pošljite nam fotografijo, ker to bi bilo precej slavno projekta.

Preizkušen združljiv z Arduino UNO, Leonardo, za ADK/Mega R3, Zaradi, deset tisoč & Duemilanove.Deluje z Mega/ADK R2 in prej, in sicer z 2 žice skokih.

Paket Je Vključeno:

1 x Standard I2C TB6612 Mosfet Koračnih Motornih PCA9685 PWM Servo Voznik Ščit V2 Za Arduino Robot Uno Mega R3

Oznake: arduino r3, arduino motor shield, L293, mosfet tranzistor, mega 2560 pro odbor, arduino, arduino ščit, arduino komplet robot, mbot robot, servo ščit

Paket TQFP
Obratovalna Temperatura STANDARD
Napajalna Napetost STANDARD
Blagovna Znamka diymore
Uporaba Računalnik
Vrsta Regulator Napetosti
Številka Modela PCA9685 Servo Motor Shield
stanje Nova
Izguba Moči STANDARD

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi