Zimske Moške Windproof Kolo Klobuk Toplo Poln Obraz Odstranljivi sprednji Pokrov Klobuk Športnih Baseball Skp Kolesarjenje, Smučarski Klobuk

€4.31

€5.98

-27 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Velikost izdelka: skp obod: 56-60 cm, robna: 6.5 cm, pokrov globina: 11 cm

Na embalaži izdelka: OPP

Pakiranje velikost: 15*12*3 cm

Funkcije izdelka: kavljem in zanke zapiranje

Men ' s past hat-dežjem, sodro, veter, sneg?ni problema.Naše mišolovka, je narejena nepremočljiva in windproof/nepremočljiva lupine.Boste smejali prijatelji, ker so njihovi bombaž pokrivalo absorbira mrzlo sneg, vendar trave je klobuk ostane suha.

USHANKA RUSKE HAT-Dva načina, kako nositi: lahko sponke uho zavihki navzdol na toplo, ušesa, obraz in brado, ali lahko roll up, kot Ushanka.

Toplo in udobno pozimi klobuk-toplo in stilsko brado kavljem in zanke sponko, super toplo umetno krzno uho zavihki, odlična kombinacija vaš najboljši pozimi klobuk.Lep klobuk za moške in ženske, smučanje, smučanje, drsanje, sankanje, krpljanje, kampiranje, pohodništvo ali vse zimske športe na prostem in dejavnosti.

Krzno podložene umetno krzno-naše umetno krzno je zelo mehko in udobno, si lahko mislite, da je zajec krzno.Vendar ne skrbite, ne živali, ki so bili oškodovani, ko ustvarjamo lova skp.

Pozimi ruske klobuk je nastavljiv-ena velikost je najboljše za moške in ženske.Velikost klobuk, ki se giblje od 56-62 cm (22 -24.4 palcev) in je primerna za večino odraslih.Poleg tega lahko prilagodite velikost glede na vaše potrebe uporabi elastični trak (nazaj klobuk).

Iščete lahke in tople za moške catcher klobuk za hladno vreme?Naše tople in mehke moške in ženske catcher klobuki in rute so idealne za vas!

O nas: Zagotavljanje različnih klobuki, kape, rute in ostali dodatki za ženske, moške in otroke.

Zaradi svoje visoke kakovosti, različnih trajnostnih materialov in primerna, so hitro postale priljubljene predmete.

Visoko-kakovostni materiali

Odporen na veter, nepremočljiva in snowproof

Kombinacija 100%- kakovostne izolacijske poliester lupine in razkošno notranjo umetno krzno plast je zelo učinkovit, da bi svojo glavo toplejše.

Odstranljiva maska

Odstranljiva maska se lahko upre veter v extreme outdoor vremenu ali v sneg športe, kot so smučanje in deskanje na snegu.

funkcija

√Z roba

√Zgosti umetno krzno

√ Tople in nepremočljive

√Mehko in udobno

√Nastavljiva trak

Najbolje prilegajo ena velikost

Idealen vodja obod je 22 cm 24 cm.

Uporaba: kot prikazano

Izdelek material: bombaž

Package seznam: 1*klobuk

Opombe:

1. 1 palec = 2.54 cm

2. Prosimo, ukrep, ki ga sami izberejo prave velikosti.

3. Zaradi razlike med različnimi prikazi, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Oznake: delo usnje zapirala, les branje knjiga 2, seat leon 2din hdmi, stojala aluminija hifi, dela led žarometi, singhon primeru iphone, seat leon 2012 logotip, lg 128 pomnilnik telefona, les recikliranje plošče

Vzorec Tipa Trdna
Spol MOŠKI
Poreklo CN(Izvora)
Šport Tip Kolesarjenje
Postavka Vrsta skp
Številka Modela Nova
Material Perilo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi