Lovske Kamere Wildlife Ogled Night Vision Wifi Kamera HC700A 16MP 1080P Ir LED Prostem Kamere za Nadzor

€30.04

€41.73

-28 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

- Ta kamera nadzorna kamera deluje samodejno.To se lahko sproži na enkrat z vsako gibanje človeka (ali živali) v določeni regiji zanima (ROI) spremlja z visoko občutljiv Pasivni Infrardeči (PIR) senzor gibanja, in nato samodejno zajame, visoko kakovost slike (do 16M slikovnih pik) ali evidence, 1080p HD video posnetke.Ob sončnem enota začne vzemite barve, fotografije in video dokler ni dovolj svetlobe (mrak), ko se začne, da sprejme infrardeči (enobarvni) fotografije in video.

- Je enostaven za uporabo, je 2.0 palca pisane LCD-zaslon na kameri.To je odporna proti vodi in snegu zunaj uporabe. 48pcs IR Led za flash obseg kot 20 metrov; Programabilni 8/12/16 milijona slikovnih Pik visokokakovostne ločljivosti.Barvne slike podnevi; črna in bela ponoči; Nastavljiv PIR občutljivost: VISOKO, SREDNJE, NIZKO.

- 0.5 s strelec in dolgi delovni čas: S in 0,5 s krajšim časom osvetlitve in multi-shot funkcijo, igra kamera ulovi vse čudovito in razburljivo wildlife trenutke, ko zazna gibanje in posnetkov 3/6/9 krat na odkrivanje, ne pozabite, tudi najmanjše dejanje.

- Fotoaparat je neverjetno Življenjsko dobo Baterije do 6 mesecev v pripravljenosti, ko poganja 6 AA baterij, in še več, ko uporabljate za polnjenje solarni panel (niso vključene).Nikoli ne zamudite čudovit trenutek!

- Izjemni kakovosti in enostavni za uporabo: Krepak nepremočljiva, dustproof, spusti-dokazilo igra kamero skupaj z non-odsevni oblikovani ABS ohišje, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, tudi v naklepa okoljih, kot so puščave, ali džungli z delovno temperaturo od -20 ° C do 60 ° C. Uporabniku prijazen design, samo za vas!

Specifikacija:

Obseg zaznavanja: 90 stopinj /20 metrov

Vhodno napajanje: 6V-12V/1.5

Slike informacije: 16MP/JPG

Ir LED: 48PCS

Flash območje: v 20 metrov

Sproži čas: 0.5 s

Tip slike: Barve podnevi, črno in belo na noč

Časovnik: Da

Več fotografij na eni odkrivanje: 1/3/6/9

Opomba:

- Prosimo, vstavite TF kartice, ko je fotoaparat izklopite.

- Prosim, ne vstavite ali odstranite TF kartice, ko se fotoaparat vklopi.

- Priporočljivo formatiranje TF kartice fotoaparat, kadar se uporabljajo na prvič.

- Fotoaparat v USB načinu, če ga priključite na USB vrata računalnika.V tem primeru TF kartice funkcije kot izmenljivi disk.

- Prosimo, da se zagotovi dovolj energije, ko ob nadgradnji programske opreme, v nasprotnem primeru se postopek nadgradnje lahko prekine napačno.Če vse okvare, nastale po nepravilne nadgradnja procesa, kamera preneha pravilno delovati.

- Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

- Primerjava podrobno velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3cm napaka, zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

Pakiranje seznam

Paket Je Vključeno:

1*Lovska Kamera(baterija ni vključen)

1*Daljinski Upravljalnik

1*USB Kabel

1*Trak(naključno barvo)

Oznake: hunt, photopast, 3g foto past, tank tiger, 940nm ir led, nv007, foto past, wg760, Oko, fotoaparata zunanjost

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Lovska Kamera

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi