Nakit Prikaže Okno za Shranjevanje Nakita Polje Nakit Škatla za Shranjevanje Multi-Funkcionalne Trajne Lahki PU Pribor Enostavno Vzeti

€5.46

€7.29

-25 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Material: PU Usnje

Barva: Bela / Roza

Velikost izdelka:10*10*5 cm

Obvestilo:

1.Prosimo, dovolite 1-3.0 Mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti pred nakupom.

2.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.

3.Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

Ekonomična Oblika: To je majhen, a velike zmogljivosti primeru z dvojno plastjo, zagotavlja stud ploščo, ogrlica kljuke, tesnilo utora in nastavljiv prostora za shranjevanje, se lahko hranijo največ vaš nakit in kozmetično industrijo.

Visoko Kakovost: Ga Značilnosti nemoteno PU usnja in je prevlečena z mehko bež bela noga žametne tkanine, anti-brušenje, ne izginja, št. deforming, in enostaven za uporabo z sponke zaprtje.

Super za Potovanje: Prihaja v majhnih velikosti, prenosen in lahek, enostaven za mesto v notranjosti prtljage, ki se ne zasedajo preveč prostora, ustreza za naslednje potovanje.

Odlično Darilo: Super praktično darilo za materinski Dan, žene, prijateljice, sestre, hčere ali celo samo kot malo poslastica za sebe.

Seznam vsebine:

1*Nakit Polje

Oznake: nastavek big silikona, mazda kablom iso cx5, nastavek kritje puhasto, pokrov snoopy iphone, jakna oversize xxl, nastavek za steklenico odraslih, m5 10 8 tablet primeru, nastavek kritje cvet, oblazinjeni suknjič trdna

Številka Modela Nakit Prikazno Polje
Izdelek Nakit Polje
Slog Sodobno
Uporaba Nakit
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar
Funkcija Na zalogi
Oblika Kvadratni
Material PU

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi