50 palice parches adelgazantes Slim Obliž Želodčne maščobe gorenja Popka palico Hujšanje Izgubijo Težo Gorijo Maščobe anti celulit Trebuha

€14.01

€21.55

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

50 palice parches adelgazantes Slim Obliž Želodčne maščobe gorenja Popka palico Hujšanje Izgubijo Težo Gorijo Maščobe anti celulit Trebuha

Količina: 5 palice /paket 1 lot=10 paketov = 50 palice

Glavne Sestavine : Naravnih Sestavin, Brez konzervansov - Sophoricoside / Catechin / Kapsaicina / Kofein / Sallcornia herbacaa Glavni učinki vsako sestavino, ki je 1. Sophoricoside : Naravni in patentirana snovi z učinki zmanjševanju telesne teže in maščobe. 2. Catechin : Zmanjšuje celluite in zavira kopičenje maščobnih celic. 3. Kapsaicina : Preprečuje debelost in odstrani celluite z zmanjšanjem telesne maščobe. 4. Kofein : Uničuje celluite mehčanje maščobe celic callage. 5. Sallcornia herbacaa : za nego Kože Velikost : 31 cm x 19,5 cm Opravil Draženje Kože preizkusi iz FDA v ZDA Preprosto prilepite pred spanjem!Trdovratna za 8 ur, Dolgo učinek!Cilja samo maščobe / celulita na in okoli Trebuha.Skrb za maščobe na trebuhu.

Uporaba: vsak Dan eno, ne sme biti objavljeno več kot 8 ur vsak čas, folijo, ki neposredno pritrjena na kožo.Če menite, vroče, to je normalna kurjenje maščob.Zaporedna 4 tedne, boste površine popolno telo.

Embalaža: Izvrstno polje. 5 kos/škatlo

Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno traja 7

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

Politika Vračanja

Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.

Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.

To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

Povratne informacije

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko ste jih dobili.

2. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.

3. Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije.

Hvala za vaš čas!Dobrodošli spet obiščite!

Oznake: tkanine steno, obliž slim, gobelin, krema slim, žogo slim, Slim, maščobe, popkovina palico slim obliž, gorijo maščobe, trebuh palico

Vrsta Hujšanje Obliž
Blagovna Znamka cropadelacn
Številka Modela MH003
Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
NETO WT 800 g

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi