IBERA Wall Mount Kavljem Obešalnik Kolo Kolo Stojalo Garaža Prostor Ohranjevalnik Kovinski Nosilec

€42.17

€43.92

-3 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

IBERA Wall Mount Kavljem Obešalnik Kolo Kolo Stojalo Garaža Prostor Ohranjevalnik Kovinski Nosilec

Produts opis

Gorsko kolo, povezanih kolesarskih stenske dvojno kavljem / zložljiva stena visi okvir Ime: IBERA kolo rac Material: visoko kakovostjo aluminija , PC, črne bolečine Adjsut dolžina:22-36 cm prilagoditev: 180 stopinj Obremenitev ležaja: 18 kg

PLAČILO:

Sprejemamo plačila preko Ascrow ( kreditne kartice ,unije kartice in tako naprej)

Rok plačila je 20 dni od dražbe zapiranje

SKUPNI ZNESEK vključuje končno dražbi ceno.

S&H se določi na podlagi LADJE NA naslov.PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,: S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, LOCATL DAVKOV ALI DRUGIH UVOZ PRISTOJBINE.

Navedite vaše posebne želje (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) ko ste dajanje nalog

POŠILJKE: Nalogi, obdelani v roku 24-48 ur plačilo preverjanje.Smo le ladja potrdila, da plačilo ali naslov.Vaše plačilo naslov mora primerni za vas, naslov za dostavo, če ne ,se najprej obrnite na nas.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Zaradi stanja staleža in časovne razlike, ročaj čas razlikuje od različnih izdelkov!

Rok dobave: Do ZDA združeno KRALJESTVO ,ladje, ki jih na kitajskem epacket sledenje nmber, o 7-25 delovnih dni.Druge države,in ladje, ki jih na kitajskem post s sledenjem nmber, približno 15-25 delovnih dni.

O POVRATNIH INFORMACIJ:

Vaše dobre povratne informacije in petimi zvezdicami, ki bo cenjeno .IN bomo pustili LEPO povratne informacije, kmalu po tem, ko ste ga kupili.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!DOBRE Povratne informacije so za nas zelo pomembni.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam negativne povratne informacije, tako da bomo lahko comunicate s težavami in delo, ki ga ven.Svoje potrebe je naš prvi cilj.

Hvala !

Oznake: kavelj wall mount kolesa, 3 kolo stojalo, kolo imetnik steno, zavore zaščitnik, versacage, kolo kletko, izposoja avto nosilec, bike mount stenski, wall mount motorno kolo, izposoja sepet zadaj

Blagovna Znamka SILVEROCK
Zmogljivost (Obremenitev) 18 kg
Material Aluminij
Vrsta Stojala Za Parkiranje
Zavorni Sistem Vse vrste
Velikost adjustable

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi