3D Postavljeno vrata prtljažnika Vstavite Črke Simbol za Toyota Tacoma 2016-2019 Emblem Vložki (Mat Črna)

€2.96

€4.35

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

3D Postavljeno vrata prtljažnika Vstavite Črke Simbol za Toyota Tacoma 2016-2019 Emblem Vložki (Mat Črna)

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

3D POSTAVLJENO VRATA PRTLJAŽNIKA ČRKE.Sedem Sparta vrata prtljažnika črke za Toyota Tacoma 2016-2019 so izdelani iz kakovostne ABS in opremljena z lepo globino, ki se prilegajo v vrata prtljažnika, čitljivo popolnoma in vztrajno.

ENOSTAVNO IN HITRO NAMESTITEV.Samo očistite zmanjšujejo prostor in držijo se vstavi na vrata prtljažnika, vse namestitev traja približno 5 minut, to je res enostaven za namestitev črke.Nasveti: Samo poskrbite, da vse, kar se vrstijo pred potisnete navzdol trdno.

KAKOVOST TRAK, DA ČRKE STOJIJO TUDI.Vsako pismo, opremljeno s kakovostnim trakom na hrbtni strani, ki omogoča vstavi fo vrata prtljažnika imajo zelo dobro, tudi v dežju in avto opere.

NAREDITE SVOJO TACOMA IZSTOPAJO.Vsak vstavite vsebuje ločeno vrečko, da bi črke ohraniti sijaj svetlo in zaključek vstavi se ujema z barvo na zadnji odbijač za zelo OEM videz, ki res velike razlike v vrata prtljažnika videz.

Enostaven za namestitev, Brez potrebe po kakršni koli orodja.Samo čisto in ravno površino - Po površini je suh, ga lahko prilepite.

Vrhunsko oblikovanje in kot nalašč za površinsko obdelavo,da je vaš avto bolj osupljivo lepe in modne!

Navodila Za Namestitev

1. Prosimo, uporabite detergent za čiščenje površine cilj, preden jo držijo, Po površini je suh, ga lahko prilepite.

2. Prilagodite izdelek na zahtevano vgradni položaj.Po potrditvi namestitev položaju, odstranite zadnji film in ga prilepite.

3. Po prilepiti, pritisnite težko zagotoviti zadostne kontaktne in močenje lepilne površine.(Prepričajte se, da prilepite je suha in brez prahu za optimalno namestitev)

4. Poskusi, da ne, da se Obrnete na vodo in veliko prahu v 25 ur po izdelku in delih, ki so ga prilepite, da se doseže najboljši učinek in bo vaš avto poglej več v modi!

Toplo Nasveti:

Izdelek ne sme biti izpostavljen visokim temperaturam, da se prepreči močna trčenja in se prepreči trenje s grobe površine.

Barva: srebrna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 * Vrata Prtljažnika Vstavite Črke ("T", "A", "C", "O", "M", "A")

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte www.atticus.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.atticus.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Oznake: rep toyota tacoma, ogljikov corolla, ogljikov rav4, crd, značko corolla, ključ largus, ogljikovih vlaken corolla, nadzor toyota tacoma, sonce toyota tacoma, toyota tacoma

Postavka Vrsta Nalepke
Nalepke Umestitev Notranji
Design Besede
Ime Modela Kot je prikazano
Model Vozilo Logotip
Vrsta 3D Ogljikovih Vlaken Vinil
Vrsta Nalepke Karoserije
Kategorija 3D
Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Embalaža Ni Pakirano,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi