K-LOK MOŠKI X 5/8 MOŠKI (PROTIPOVRATNI VENTIL - TEKOČE)

€6.30

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

KL04930 K-LOK MOŠKI X 5/8 MOŠKI (PROTIPOVRATNI VENTIL - TEKOČE)

K-Lok adapterji/hitro prekine povezavo so združljive z Andale (Snaplok), Lancer Pacific (Fatlock) in drugih blagovnih znamk, točeno pivo quick lock pribor, ki so pogosto videti v trgovskih lokalih in barih.

Ti kontrolni ventili so oblikovana tako, da tekoče linije, ki bi se nato po navadi se prilegajo v vaš sodčku spojnik.

Narejene so z 5/8 moški niti.Glede na to, katera velikost plina linijo uporabljate, jo lahko izberete iz več različnih imbus matica in barbs ali naše potisnite v fitingi, da gredo na hrbtni strani teh.

Ta namestitev je običajno uporablja, na koncu tekoče vrstice, ki se pritrdi na sodčku spojke.

Ta vgradnjo ima preverite ventil, zgrajena leta.To preverite ventil preprečuje, da bi tekočina črpala iz svoje pivo vrstico, ko je končala tako, da je suho odmor.

Najpogostejša opremljanje, da dajo na nit nazaj te vgradnjo je Duotight 5/8 potisnite v opremljanja, ki jo lahko vidite .Alternativno lahko uporabite imbus matica in barbtail in nato uporabite cevno objemko.Če ste želeli uporabljati te pribora, potem boste morali , potem lahko namestite enega od teh barbtails:

Oznake: co2 soda, preverite ventil 6 8, bar ventil, co2 soda stream, regulator co2 sodastream, preverite ventil 1 16, preverite ventil 1 4, soda stream, prilagoditev sodastream, zračni kompresor magnetni ventil

Material Nerjaveče Jeklo
Bar Dodatki Tip Drugo
Vrsta Bar Dodatki
Količina 1
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela KL04930
Blagovna Znamka brewmaster
Certificiranje CIQ

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi