Pastorala Moda Keramični Kipci kravo Domov Dekoracijo Ornament Živali otrok cowherd fant in dekle Okraski

€37.30

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli dropshipping

Če iščete najboljši dropshipping dobavitelj na www.atticus.si,to je prava izbira za začetek pridobivanja super izdelki

za svoje e-trgovina, trgovina s tukaj.Mi ne zagotavljajo dropshipping in veleprodajnih storitev.Vsak paket bo poslan v roku 2 delovnih dni s številko za sledenje .

Opis: Slog:Kitajski Material: porcelan Velikost: 31x10x27cm(L*W*H) Primerno za:Darilo , dom dekoracija dodatna oprema Opomba: Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.

Povratne informacije:

1), Kakor je vaše mnenje je zelo pomembno za nas, prosimo, vzemite si nekaj minut časa in pustite, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Prav tako bomo naredili enako za vas ASAP.Hvala!

2), Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden ste zapustili negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo, in da izpolnjujejo svoje potrebe.

Napovedi:

1) zagotavljamo vse blago, prodamo.Nudimo celotno vračilo ali poslati blaga, če smo vam poslali po pomoti ali niste prejeli vašega blaga ali poškodovano med prevozom.

2) Vsaka vrnitev je treba na podlagi dokazil.

Pišite nam:

1) Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate po TradeManager (član ID: cn1521527688kcqc) ali izstopu sporočila.

2) Smo iskreno upam, da boste lahko našli tisto, kar vam je všeč tukaj in da prijatelji z vami.Hvala za vašo podporo!Lep dan!

Dostava:

1) Vaš element bomo poslali po spletni strani preveriti plačilo v 24 urah.S predajo rok je 1-3 delovne dni.

2), Bomo poslali sledilno številko, ko smo objavili vaš element, Prosimo, preverite jo in ostanite v stiku s svojo lokalno pisarno.

Plačilo:

1) Vse plačilo je zaščitena z Depozitni ter vaše celotno plačilo mora biti prejeli v roku 3 dni.

2) Plačilo je samo sprosti, ko potrdite dostavo.

Oznake: slon porcelana, krava tiskanja, keramični jelenov figur, adler, sculptur, shell vaza, primeru krava, keramični krava banka, keramične skulpture, okrasni kipi

Tema Živali
Material Keramični & Emajl
Slog Pastorala

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi