Zomei HD Galss PRO CPL Krožne Polarizer Polarizirajočega objektiv kamere filter 49 mm 52 mm 55mm 58mm 62mm 67 mm 72 mm 77mm 82mm

€6.08

€13.49

-54 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

HD filter CPL:

Visoka kakovost Nemčiji Optično Steklo, 18 plast premaza, vrh prepustnost svetlobe in polarizacija stopnja

Ultra slim design okvir, le 4.55 mm debeline, bi se izognili temnem kotu, ki je primerna za širokokotni objektiv

Povečanje nasičenost barv naredi barve, nekatere od teh predmetov bolj živahno

Upravljanje razmišljanja, ali zatreti bleščanje, ki niso kovinske površine, kot so voda in stekla

Zaščito objektiva, vodoodporna, anti-olje, prah, prosti, odporno na praske

Slim CPL:

Original AGC Optično Steklo, iz Japonske, visoko prepustnostjo in polarizacija stopnja Ultra slim design okvir, le 4.68 mm debeline, bi se izognili temnem kotu, ki je primerna za širokokotni objektiv Povečanje nasičenost barv naredi barve, nekatere od teh predmetov bolj živahno Upravljanje razmišljanja, ali zatreti bleščanje, ki niso kovinske površine, kot so voda in stekla Spremenite barvo iz neba svetlo bledo modro barvo, da živahno in globoko modro barvo

Uvod:

A polarizirajočega filter je pogosto postavi pred objektiv kamere v fotografiji, da bi lahko potemnite nebo, upravljanje razmišljanja, ali zatreti zasenčene površine jezer ali morja.

Funkcija

1) Sky-barva neba, lahko spremenite izredno uporabo polarizirajočega filter.Obračanje filter, boste videli modro nebo spremeni iz svetlo bledo modro barvo, da živahno in globoko modro barvo.

2) - Voda-med fotograranjem slika vode z polarizirajočega filter, izrežemo bleščanje in tudi spremenite barvo vode, kar vodi videz kristalno jasno in svetlo modro barvo.

3) Objektiv Varstvo-dal dodatno raven zaščite med svojo drago leče in stekla in ničesar, kar bi lahko nič ali jo poškoduje.

obvestilo:dragi kupci,smo dobili nekatere stranke odgovor o tem, da je HD črke bil zamudil na okvir,prosimo, ne skrbi,to je le naša tovarna površnost, ko so tiskanja okvir,smo predstavljajo ZOMEI uradni trditev, da so vsi izdelki so izvirni ZOMEI.Hvala vnaprej.

Oznake: aun objektiv, parker filtri za olje, filter zomei, mavic mini sunnylife, filter za akvarij, ef nex, flash godox, gopro 8 junak, ffp3 masko, filter m

Blagovna Znamka Zomei
Paket Da,
Številka Modela CPL
Vrsta Star Filter

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi