ŠIVA-Liro Harfo 16 Strune Harfe Prenosni Majhne Harfo z Trpežne Jeklene Strune Lesa Niz Glasbeni Instrument

€40.20

€43.70

-8 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

ŠIVA-Liro Harfo 16 Strune Harfe Prenosni Majhne Harfo z Trpežne Jeklene Strune Lesa Niz Glasbeni Instrument Premium Gradiva: 16-string liro harfo, featuring toplo zvok in prijetno melodijo.Visoka trdota in gostota lesa je dovolj, da se ohrani ton in preprečevanje strune iz delujejo na les.

Trajno Niz: Za harfo je zasnovan z 16 kovinske strune , strong & trajne.Zvok harfo lahko zapolni celoten prostor.Krajši niz, višja igrišču boste dobili.Enako velja tudi za napetost strune.

Udoben Prijem: Za harfo strune imajo zaobljene robove za varnejše in bolj udoben ročaj, ki vam omogoča boljšo izkušnjo.

Stabilen: strune lahko prodrejo sod telo, bolj čvrst in vzdržljiv, ni enostavno, da dae telesa.Ko strune so oskubljene, vibracij, ki neposredno vstopa v sod telo, da se ponavlja in odražajo doseganje več vzdrževati učinek in bolj stabilno kakovost zvoka.

Odlično Darilo: The lyre harfa je odlično darilo za rojstni dan za prijatelje in otroke, koristno za negovanje interesov

Barva:Les barva/barva Kave

Material:Oguman

Velikost:40*20.5*6 cm

Vsebina Paketa:

1 * lyre

1 * Iskanje ključa

1 * Učbenik (V Angleškem Jeziku)

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: lyre, glasbila harfo, liro glasbe, harpa glasbeni instrument, harfa, kitajski niz orodje, harfa glasbe, harfa mini, led lyre, harfa niz

Številka Modela Mahagoni Liro Harfo
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi