Aluminij Zlitine Kovin Mouse Pad Anti-slip Namizju Računalnika Mousepad Mat Univerzalno Home Office Mousepad za MAC/PC Miši

€7.52

€9.52

-21 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Natančen nadzor: Gladek in nežen aluminija dokončaj zagotavlja gladko drsenje in natančno določanje položaja miške za super mouse uspešnosti.

Urad igralec miši mat je tanka in lahka (velikost: 220*220*2 mm), da je enostaven za prevoz.Lahko uporabite kovinske igra z miško igralec pad z navzgor ali navzdol straneh, ki temelji na vaše potrebe.

Non-slip slim računalnik mousepad je primerna za vse vrste miško.To vam bo dala popolno srečo, tipkanje ali deskanje izkušnje in tekmo miško, RAČUNALNIK, in na delovnem mestu popolnoma.

Za mousepad je silikona, anti-slip blazine, ki se lahko uporablja na dveh straneh.Trdno oprijem namizju.Preprečiti miške ali tipkovnice iz drsna ali prehod iz desk, ko uporabljate.

Aluminij mouse pad površina je bolj enostaven za čiščenje ali polivanju.in zagotavlja trdo, ravno površino, ki je kot nalašč za delo ali pri brskanju po internetu kadarkoli, kjerkoli, kot je kavč ali posteljo.

Specifikacije:

Material: Aluminij zlitine, smolo.

Velikost: 220*220*2 mm.

Barva: kažejo kot slike.

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket vključuje:

1 * Mouse Pad.

Oznake: zavore pad smole, trajno miško, risal pad mac, mat miško, črna ploščica, mousepad roza, kovinski mousepad, 365 offic, aluminij mousepad, velika mouse pad svetu

Material aluminijeve zlitine
Paket Da,
Številka Modela DN1086
Izdelkov Stanje Park
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi