Čipke Bodycon Obleko ribja mreža Perilo, Seksi, Vroče Erotično Babydall Perilo Žensk vidi skozi Elegantno Nightgowns Elastična Homewear

€3.45

€6.63

-47 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Informacije O Izdelku:

Material:88%Spandex + 12% najlon,Mehka ,visoka elastičnost,Pletene mreže,

Barva: Črna.Rdeča

Package:Neodvisni preprost embalaže(opp vrečko in en kos obleka , brez T nazaj ), Ne lupini embalaže.

Ne vključuje dodatki na modelu

Velikost: Ena Velikost Ustreza XS - XL.Ruski Velikost 42 - 46, Višina: 155 - 175 cm, Teža: 40 - 70 kg.

Toplo Nasveti:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2. Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala.(Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39-palčni)

3. Predlagamo, da se stranke sprejmejo merjenje grafikon kot referenca, da izbere najbolj primerna velikost glede na določeno velikost izdelka.

OBVESTILO:

* Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala vam za vaše razumevanje!

* Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Plačilni Pogoji

*MasterCard, VISA, Boleto, WebMoney, Qiwi Denarnice so sprejemljiva za nas.

*Vaš denar je varno deponiran v vašem računu, če uporabljate plačilo po Depozitni, Denar, ki se bodo sprostila, da nam samo po tem, ko boste potrdili dostavo.

Dostava Pogoji

*EMS, DHL, China Post, ePacket, www.atticus.si Standard/Saver Dostava

*Nismo odgovorni za zamude coursed po meri davkov in drugih meri ' s stroški.

Povratne informacije

*Prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Radi bi, da se potrudili, da reševanje spora.Prizadevamo si za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo strank.Povratne informacije so za nas zelo pomemben.

Vrnitev & Vračilo

*Če niste zadovoljni z nakupom ali velikost ne ustreza, vas prosimo, obrnite na nas hitro in bomo lahko svobodno izmenjavo eno za vas, ampak kupec je odgovoren za vračanje ladijskega stroškov.

*Če ste prejeli napačen element, vzemite sliko predmeta kraj, kjer ima napako in da nam pošljete, bomo preverili, ali je kakovost vprašanje, potem pa bomo poslali še en kos za brezplačno, če pa so kakovost vprašanje.

Oznake: rit tiskanja, meduze majica, srajca božič, 100 poliester majica, ribja mreža sleepwear, marvel tshirt ženske, noel sexi, družico majica, perilo za seksi ženska, santa spodnje perilo

Številka Modela SF2600 Perilo
Dekoracijo Lok
Nespodobno Sliko No
Vrsta Tkanine Saten
Material Poliester
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Trdna
Spolnost No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi