HAHAFLOWER Visoke Kakovosti Sneg Škornji Resnično Pravi kosmat Nesreča Pero krznen Krzno Žensk Visoko Boot Zimske Ženske Sneg Čevlji

€112.72

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pete Heighr:2,5 cm Višina Platforme : 1.7 cm Material : pravega krzna (zunaj) coloer : slika coloer

Pregledna ribe linija se uporablja za nastavitev krzno, celo par čevljev so vse ročno zašiti, krzno ne dodate kapljico lepila, traja 3 ure, da bi par pernate krzno, obutev, in tam so perje in perje v vrstico za izbiro in opis izdelka.Izberite barvna karta, izdelana bo glede na kupca izbira.Hvala vam za vašo podporo in odobritev sončni izdelka.Kasneje, nove različice bodo posodobljene ena za drugo.Prosimo, nadzor HAHAFLOWER!Krzno barvno izbiro-U Kupec Preberite Dostava l poskrbite, Da si zagotovite pravilne dostave naslov in tel. Št. .Vse blago, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.

l Prosimo, da izberete eno od ladijskih storitev, ki jo želite: l (1).Kitajska Post Zraka Parceli (manj kot 2 KG), nudimo brezplačno dostavo!Bo trajalo približno 15 ~ 60 delovnih dni dosežejo, Zagotoviti številko za sledenje. (Ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov). (2).Če želite prejemati blago hitreje ali več kot 2 KG, lahko izberete Express EMS, dodatne stroške Dostave, to traja približno 6 ~ 15 delovnih dni (zelo dobro pošiljko način, priporoča, da za vas); Če je število morate kupiti več izdelkov, se obrnite na nas, mi vam pomaga izračunati dejanske stroške prevozov popusti.Plačilo: l sprejemamo alipay tukaj.

l Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Druge Politike:

l ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

l Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

l Vse e-pošte, bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

l Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.Pogosta VPRAŠANJA: l Q:Koliko stane, da se ladja v moji državi?A:Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael ; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

l Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

l Q:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!

l Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Oznake: big ptičje kletke, bird house lesa, papiga vrv, ptičje kletke pokrov, dekor pero, parakeet, papiga igrajo stojalo, skledo kamna, kletka papiga, kletka za budgies papiga

Boot Tip Sneg Škornji
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Zapiranje Tip Slip-On
Višina Perona 0-3cm
Podplat Materiala TPR
Obloge Materiala pliš
is_handmade No
Zgornji Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Zgornji Material Pravega Usnja
Modni Element krzno
Pete Vrste Krog Petah
Vzorec Tipa Trdna
Vložek Materiala pliš
Postavka Vrsta Čevlji
Material Gredi Pravega Usnja
Boot Višina Kolena-Visoko
S Ploščadi Da,
Blagovna Znamka HAHAFLOWER
Gred-Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Toe Obliko Krog Toe
Ime Oddelka Za odrasle
Višina Pete Nizek (1cm-3cm)
Sezona Pozimi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi