Zložljiv Počivalnik Stol, Blazine, Zibanje, Stol Dolgo Blazine dvostranski Zgosti Stol, Kavč Sedežne Blazine Doma Vrt, izposoja Ležalnikov Mat

€15.41

€22.01

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1、Mehko in Udobno: Debele blazine, večnamenska.Se lahko namesti na počivalnik, da uživajo popoldne nap, ali dani na zibanje stol ali zložljivi stol.Primerna za dom in pisarniški stoli, mehko in udobno.Razširjene design, ustreza večini ležalnikov, sončenje ali vrtni ležalniki (stoli niso vključeni).

2、Lajšanje Bolečine v Hrbtu: mehak in udoben, dovolj močna, da podpirajo vaše celotno telo, ko je sedel.Tako lahko nosite udobje in podporo z vami.

3、Visoko kakovostnega Materiala: Napolnjena z visoko kakovostjo brušena tkanine in pearl bombaž.Zračen in suh, vlago vpija in znoj, ki vpija, mehko in udobno, okolju prijazne, trajne in se ne deformira po dolgem času uporabe.Pralni stroj.

4、protidrsno Funkcijo: Anti-slip pokrivala je dodal, da vrh stol blazina za preprečitev zdrsa.Poleg tega, obstajajo 2 parov anti-slip trakov, da se določi na stol, blazine.Čvrst in trajen, visoke kakovosti, šivanje, lahko vzdržijo majhen določeno blazine in ni enostavno, da bi prekinil.

5、Široke Uporabe: Primeren za družine stolov in pisarniški stoli, avtomobilske sedežne blazine, vrtno pohištvo, primeren tudi za vrtove, lep dom dekoracijo.

Specifikacija:

Ime: Zgostitev Naslanjača Blazine

Tkanina: poliestrskih vlaken (brušena)

Nadev: pearl bombaž

Velikost: približno 48*120cm/18.89*47.24 v

Uporablja: počivalnik blazine, bay window blazine, kavč, blazine

Seznam Vsebine:

1*Stol, Blazine

Oznake: miadomodo sonce izposoja ležalnikov, vrt, izposoja ležalnikov, stol, blazine, kitajski zid, zunanje pohištvo, blazine, poceni vrt swing stol, zajček blazine, stol, blazine sedeža, tkanine, mozaik, izposoja ležalnikov vzmetnice

Oblika Pravokotnik
Funkcija Pomnilnik
Nastavite Vrsto No
Tkanine Poliestrskih Vlaken
vzorec Mozaik
Tehnika Tkanine
Način Ogrevanja Drugo
Vzorec Tipa Trdna
Uporaba Sedež
Vrsta naslanjača blazine
Številka Modela stol, blazine
Unpick in Pranje Ne Odstranljive in Pralne
Poreklo CN(Izvora)
velikost izdelka 48*120 cm
Polnjenje Pearl Bombaž
Starostna Skupina Odrasli
Slog Sodobno
Material Poliester / Bombaž

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi