Ulefone Watch Smartwatch 5ATM Nepremočljiva Pas Srčnega utripa Spanja Spremljanje Za Android IOS

€27.35

€49.73

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Velika 1.3" Barvni Zaslon

Vse na Enem Zaslonu Ulefone Watch značilnosti 1.3-palčni 2.5 D ukrivljeno steklo zaslona, je zgolj ergonomsko in estetsko; in velik zaslon na dotik omogoča dohodne klice, sporočila in opozorila lažje videti.

5ATM vodoodporna

Počutila Tudi v Vodi Ulefone Gledal je potrjeno, da 5ATM standard, ni treba Skrbeti za nošenje na pasu, medtem ko umivanju rok, plavanju ali ujete v dežju.

9 Vrste Športov Načini*

Izdelani za Notranjo in Zunanjo Vadbo Ne glede na to, da ste v prostem ali v zaprtih treninge, Ulefone Gledal je za vas.Podpira 9 vrst vaja načini, vključno s hojo, tek, kolesarjenje, tek itd., ponuja visoke ravni fitnes sledenje, vam pomaga, da se prilega.

Stalno Spremljanje Srčnega Utripa

Varovanje Vaše Zdravje V Vseh Časov Ulefone Watch sprejme dodatne HX3600 optični senzor, ki ponuja natančno in stalno srčnega utripa, spremljanje, nadzor in analizira vaš srčni utrip, hitrost in kalorije, da vam pomaga doseči vaše cilje, izguba teže.

Spanje Spremljanje

Izboljšanje Vaše Dnevne Energije Ulefone Gledati lahko analiziramo kakovost spanja v realnem času, kot je globoko spanje, lahka spanja in zbudi, čas, pomaga graditi boljši spanec navade.

Žensko Zdravje Sledenje

Izvedeti Več o svojem Zdravju Evidence menstrualnega ciklusa in napoveduje ovulacijo.Tem bolj boste uporabili, več pa vas razume.

Vodeni Dihalne Vadbe

Sprostitev Vsakdanjega Stresa Hitro olajša vaše telo in um z voden dihalne vadbe enega ali dveh minut, trajanje naslednje dihalne vzorce, prikazane na displa

VeryFitPro App

Dnevni Zdravstvenih Podatkov Na Dosegu Vaših Prstov Podrobnosti o vaših dnevnih aktivnosti, srce stopnje, kakovost spanja in podobno.vsi so posamično zabeleži v aplikacijo, priročno vedeti več o vašem zdravju, doseči vaše fitnes cilje in vzpostaviti ugodne življenjske navade.

Dolgotrajno Življenjsko Dobo Baterije*

Skoraj 7 Tednov v stanju Pripravljenosti z Enim polnjenjem Baterijo Ulefone Watch je tako velik, lahko dobili skoraj 7 tednov pripravljenosti uporabe, ali do 7,5 dni neprekinjeno delovanje sledenje z enim polnjenjem.In edinstveno magnetno polnjenje omogoča polnjenje "pripeta".Delovni Čas:7.5 dni Čas Pripravljenosti: 50 dni (max.) *Življenjska doba baterije je odvisna od uporabe in drugih dejavnikov.

Klic & SNS Opomnik

Ostanite V Stiku Ves Čas Preprosto dvignite zapestje če želite zavrniti dohodni klic, predogled sporočila ali obvestila.Nikoli ne boste zamudili nobene pomembne klice ali sporočila.

Več Uporabnih Funkcij

Zagotoviti Svoje Življenje Več Udobja Ni treba skrbeti za misplacing telefonu več.Ulefone Wtach podpira telefon finder funkcijo, ki vam pomaga poiskati telefon v trenutku.Prav tako vam omogoča, da nadzor vašega predvajanje glasbe, pravico iz vaše zapestje.Več funkcij (na primer Vremenske Napovedi, Ne Moti, Časa, Alarm, Sedečega Opomnik in itd.) podprte, to vam bodo ponudili več udobja.

Oznake: smartwatch, ary ure, 5atm watch, 12v polnilec vezja, smsrtwach, hs6620d pametno gledati, moški gledajo, i6 pametno gledati, android pametne ure, smartch watch

Band Materiala TPU
Baterija je skoraj prazna opomnik Podpora
Vrsta Baterije Li-polymer
Način Polnjenja Magnetni Polnjenje
Snemljiv Pasu Da,
kalorij Podpora
Kamera Zadaj NOBEN
dohodni klic opomnik Podpora
Ločljivost 240*240
Delovna Napetost 3.8 Proti
Poreklo CN(Izvora)
Več Klicanje No
Vrsta Na Zapestje
Jezik Grški
Blagovna Znamka Ulefone
Certificiranje CE
Funkcija Sporočilo, Opomnik
Sistem NOBEN
celoletne opomnik Podpora
Nepremočljiva Razred Strokovno Nepremočljiva
Visok srčni utrip opomnik Podpora
Mehanizem No
GPS No
ROM 128MB
RAM 128MB
Monitor Srčnega Utripa Podpora
App obvestilo Podpora
Združljivost Vsi Združljivi
Zmogljivost baterije 120-180mAh
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Način Omrežja NOBEN
Kartica SIM na Voljo No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi