Multi-kota Kota Kota Finder Strokovne iz Nerjavečega Jekla Kvadratnih Merilnikom. Lesnoobdelovalnih Model Plovila Kota Kvadrata

€9.57

€14.08

-32 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Enostaven za uporabo: Postavite ga na delovnem področju, potisnite vladar v želeno obliko, in privijte vijake.Tam si lahko, da odlično meritve in zdaj si lahko prenesete in jim sledite v kateri koli material.

2、multi-angle merilnik strani in ključavnice na katero koli želeno kota, prihranek časa za ponovljenih meritev.Štiri-stransko vladar strani in ključavnice na katero koli želeno kota kot predloge za večkratno uporabo, za neskončne aplikacije.

3、nobene potrebe ni, če želite ustvariti novo predlogo za vsako novo delo, in vam ni treba ponovno ukrep enakim kotom, znova in znova, merilno orodje vam prihrani čas in trud!

4、Več aplikacij: idealen za opeko, kamen, ploščice, les, laminat in druge materiala!Trpežne, kompaktne in lahke: odličen prenosni orodje, ki ga je mogoče enostavno zložiti in jih za vaš naslednji projekt.

5、iz Nerjavečega jekla omogoča vladar vzdržljiv v vseh delovnih mest in industrije.Orodja so zložljiv za preprosto shranjevanje in funkcijo z eno roko delovanje z edinstveno zaostrovanje mehanizem.

Enostaven za uporabo: Postavite ga na delovnem področju, potisnite vladar v želeno obliko, in privijte vijake.Tam si lahko, da odlično meritve in zdaj si lahko prenesete in jim sledite v kateri koli material.

Multi-angle merilnik strani in ključavnice na katero koli želeno kota, prihranek časa za ponovljenih meritev.Štiri-stransko vladar strani in ključavnice na katero koli želeno kota kot predloge za večkratno uporabo, za neskončne aplikacije.

Nobene potrebe ni, če želite ustvariti novo predlogo za vsako novo delo, in vam ni treba ponovno ukrep enakim kotom, znova in znova, merilno orodje vam prihrani čas in trud!

Več možnosti uporabe: kot nalašč za opeko, kamen, ploščice, les, laminat in druge materiala!

Trpežne, kompaktne in lahke: odličen prenosni orodje, ki ga je mogoče enostavno zložiti in jih za vaš naslednji projekt.

Iz nerjavečega jekla omogoča vladar vzdržljiv v vseh delovnih mest in industrije.Orodja so zložljiv za preprosto shranjevanje in funkcijo z eno roko delovanje z edinstveno zaostrovanje mehanizem.

Strop artefakt orodje za kvadratni merilnikom.

Material: Nerjaveče jeklo

Model: Kota vladar

Teža 210g

Velikost: 17,1 cm ali tako

Seznam vsebine:

1 pc/vrečko

Oznake: lokalni kvadrat, edg finder, squar, kratek kvadrat, merilnikom., stopnja merilnikom. jekla, polje kotu, zakleniti odkritelj, kotu vladar, rob center finder

Blagovna Znamka VAHIGCY
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Številka Modela Kota Kota Finder

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi