POWECOM KN95 FFP2 CE certifikatom maske 5 Slojni Filter za večkratno uporabo maske za Dihanje Usta Žarilna Kritje odobrenih higienskih mask

€9.33

€17.61

-47 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prosimo, da se vljudno opozoriti:

Navedeni izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Za tiste, ki nimajo Smo/Chat aplikacijo, je priporočljivo, da preverite "Anti-Ponaredek Etiketo" na POWECOM uradni spletni strani prvič.

O KN95 Masko

1. Naše KN95 Masko lahko osamite manjši delci, in strožji fit v obraz, to ni enostavno uhajanja zraka iz obrobja, in filtriranja učinkovitosti delcev, ki lahko doseže 95% pri standardnih pogojih. 2. To je potrebno nositi KN95 Masko, če morate iti k gneča krajev ali trgov, itd. 3. Starejši, otroci, in tisti z dihalnimi težavami, ni priporočljivo nositi za dolgo časa.

V KN95 masko ni masko za enkratno uporabo.V tem posebnem primeru (vir pomanjkanje), se lahko ponovno uporabi.Vendar pa obstajajo pogoji:

1. Uporabnik, ki očitno meni, da je dihalna upornost je večja kot prej in jo je treba nadomestiti; 2. Maske so poškodovana in jo je treba nadomestiti; 3. Priporočljivo je, da zamenjate po uporabi jo 4-krat.

Oznake: obraz za masko, odvreči masko, maske ffp2, prah maske ffp2, elon musk, maske ffp2 powecom, električni filter za masko, ffp3, ffp2, zaščito virus

Certificiranje ce
Funkcija Anti-prah
Številka Modela CE, ki so Odobrene Higienskih Mask
Poreklo Celinska Kitajska
Primerno Za odrasle
Postavka Vrsta Maske
Varnostni standard GB2626-2006
Material Visoka kakovost melt blown krpo
Razred zaščite KN95
Velikost Adult mask
Življenjski cikel Non-enkratno
Blagovna Znamka POWECOM

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi