200pcs Obraz Make Up Odstranjevanje v obliki črke U Žep Bombažno Blazinico Ličila na Obrazu Bombažne Blazinice Mehko Kozmetično Blazinico Z Škatla za Shranjevanje

€6.11

€8.85

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija:

Lahko uporabite bombažne blazinice za obraz,lak za nohte,ličila odstranite,hišne nege in več.Odlično, da ga imajo za uporabo toner,gel in losjon za obraz, ne žogo na obrazu ali pusti cottony kosov na vašo kožo, kot so redne bombaža kroglice ne.

Lepo bombažne blazinice za dnevni make-up, za odstranjevanje ličila, nega kože ali druge aplikacije.

Za enkratno uporabo in enostaven za uporabo.

Lahki prenosni nosijo.

Kot nalašč za ličila, za odstranjevanje ličila, nega kože.

Opis

Varno in brez vonja s prijetno teksturo.Ta element je izdelan z premije bombaž materiala z super mehka na dotik občutek.Je enostaven za uporabo, s primerno velikost.Lepo bombažne blazinice za dnevni make-up, za odstranjevanje ličila, nega kože ali druge aplikacije.

Barva: Bela.

Material: Bombaž.

Velikost: Cca. 7.7x5.5x0.1 cm.

Pakiranje seznam

200 x Ličila na Obrazu Bombažne Blazinice

Opomba:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.

2.Prosim, odpusti 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oznake: odstranjevalec ličila bombažne blazinice paketi, veliko odstranjevalec ličila pad, reusible odstranjevalec ličila blazine, odstranjevalec ličila pad diy, polje pad, kvadratni bombažno blazinico razpršilnik, korejski ličila set, krog bombažno blazinico razpršilnik, golden rose šminko, kopalnica bombažne blazinice polje

Material Bombaž
Količina 200PCS
Število Kosov Combo
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela -
Blagovna Znamka HNKMP
Velikost -

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi