Weweya Ultra-Lahkih Jogging Čevlji za Moške 2020 Kul Trenerjev Dihanje Očesa Sport Čevlji Slip-On Rdeče Črno Bele Superge

€11.60

€16.57

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Weweya Ultra-Lahkih Jogging Čevlji za Moške 2020 Kul Trenerjev Dihanje Očesa Sport Čevlji Slip-On Rdeče Črno Bele Superge

Opomba : Prosimo, ukrep vaša stopala dolžina in preberite informacije o velikosti pretvorbo grafikon skrbno izberite pravilno velikost.Če imate še kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas svobodno in nam povejte svoje dolžina stopala.

Slog In Stil D Velikost Grafikona

Slog B In Slog C Velikost Grafikona

1.Paket Vključuje : En Par Čevljev

Slog B

Slog C

Slog D

O Pada

Nudimo padec ladijskega prometa storitev.Lahko pustite nam prejemnika ime, naslov in telefonsko številko, na www.atticus.si pri oddaji naročila.Nato naročilo bo poslano.

Mi lahko zagotovi veleprodajno ceno za večino nalog.

Smo zagotovili boljše storitve za naše padec ladijskega prometa za stranke, vključno z krajši ravnanje čas, in na čas, sledenje pošiljkam.

O Ladijski

1. Blago se lahko pošiljajo z DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, Kitajska Post Air Mail, Singapur Post, hong kong Post Air Mail, PostNL, SFExpress, YunExpress in tako naprej.Lahko izberete način dostave potrebujete.

2. Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal sledenja paketa

3. Prosimo, upoštevajte, da ne bomo plačali vse Dajatve ali dajatve za vas, če ste naročilo se je sestala v vaši Meri.Kupec bi moral biti odgovoren za potrditev in davčne ko package bila v lasti krajevne navade.

O Garancijo

Obljubimo, da ga lahko vrnete v to postavko iz kakršnih koli razlogov, potem ko ga kupite, tudi si ne všeč.Potem lahko dobite celotno vračilo ali zamenjavo.Vendar vas vljudno vas opomni, da ste morali plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

O Povratne Informacije

Pomembno!!!Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije , se bomo odpravili takoj.

Vaše zadovoljstvo in komentarje, ki so za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naših izdelkov in storitev, se, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije in vseh 5 zvezdic.Bomo cenili, da je zelo veliko.

Oznake: preproga trak k7, broches sanrio, analni jajca info, brošura čar, co2 w21 8 cev, primerih, 10 dekleta, bros skladbo avto, brathwait 36 mm, otročaji, prelivi

Blagovna Znamka weweya
Čevlji Barve Črna,Bela,Rdeča,Modra,Siva
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Spol MOŠKI
Športni Tip ŽIVLJENJSKI slog
Tehnologija BREZPLAČNO PRILAGODLJIV
Zgornja Višina nizek
Zgornji Material Očesa (Air mesh)
Superge, ki je Primerna za Moški,Fant,Moški
Podplat Materiala Gume
Zaženi Športne Čevlje Mesto Na Prostem,Potovanja,Dnevne
Funkcija Dihanje
Ime Oddelka Za odrasle
Številka Modela Weweya 8052605
Datum Izdaje Spring2018
Sport Čevlji Prednosti Udobno,Dihanje
Vložek Materiala EVA
Za Razdalja Pol Maraton(>20km)
Primerno Mesto, Trdi Sodišče
Raven Praksi Napredno
Atletski Tip Čevlja Čevlji
Športne Čevlje EUR Velikost 39-48
Zapiranje Tip Slip-On
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi