5 Listov/Veliko Bleščic Airbrush Tattoo Matrice za Paiting Predlogo Henna Tatoo Predloge za Ženske, Otroci Risanje 105Pcs Vzorci

€3.38

€3.89

-13 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

modname=ckeditor

Matrica Samo Dve Plasti Velikost:

Opomba: Kupec bo dobil majhno 105 kos 5 Listov visoke kakovosti matrice.Fiksna Slog,Ne More Izbrati Slog .

Z Uporabo Metode:

1.Izberite model, ki ga želite in peel off belo podlago.

2.Poskrbite, da se koža posuši, preden uporabi nalepko.Kraj nalepke na koži v želeno smer in trdno pritisnite, da ni nobenih gub ali blebs.

3.Uporabite krtačo appliator v steklenici, in se uporablja lepilo na kožo, ki kaže skozi šablono.

4.Odstranite matrica po približno 1-2 minut.

5.Uporabite majhen kozmetični krtačo, uporablja bleščice za območja z lepilom.Prepričajte se, bleščice v celoti pokriva vsa področja z lepilom. (Lahko mix barve)

6.Uporabite velike kozmetične krtačo, da pritisnete navzdol bleščice, po bleščice je bil trdno določen, čopič proč vse odvečne bleščice.

7.Bleščice, tetovaže, ki bo trajal približno en teden pod običajnimi pogoji.vzdrževati kožo suho.

1. Smo brezplačna dostava za vse naše predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/UPS ali Kitajska Post / ePacket/DRUGI,prevozni način, je odvisna od skupnega zneska naročila: 2. Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri Pregled. 3. Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih dajatev. 1.Če izdelki niso isto kot desription ali zdrobljen v tranzitu.Bomo poslati ali vračilo denarja za vas. 2.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za vrnitev ladijskega stroškov. 3.Lahko nas kontaktirate po Trademanger ali izstopu nam sporočilo na www.atticus.si ali nam pišite,vam Bomo odgovorili vam v roku 24 ur, in v roku 36 ur na Vikend.Naš delovni čas: Pekingu Čas 09:00-18:00 New York Čas 20:00-05:00 Moskva Čas 04:00-13:00 Melbourne Čas 12:00-21:00 London Čas 01:00-10:00 1.Vaše zadovoljstvo je naš opravljanje, tako da če je kaj, da se boste nezadovoljni (vključno z naših izdelkov in storitev,ali druge stvari), se obrnite na nas, da vam služi ponovno vklopite, preden si dal, da bi spor ALI pošljete zahtevo za vračilo ALI dajejo slabe povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas. 2. Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev, prosim, pustite dobro Postive Povratne informacije (VSEH 5 ZVEZDIC) za nami,je za nas zelo pomembno, da vam ponudimo naše najboljše storitve naslednjič.

Oznake: ekipa airbrush, jelena predlogo, diamond barve, airbrush predlogo, krog tatoo matrica, matrica tatoo, tattoo, nepremočljiva, henna matrica, šablono za diy album, tatoo nepremočljiva

Številka Modela Tatoo Matrice
Velikost 2.5*2.7cm/3.3*4.3cm/2.7*3.1cm/3.5*3.5cm
Količina 5 Listov
Postavka Vrsta predlogo Glitte tatoo matrice
Blagovna Znamka xmasir
Material PVC nalepke Tatoo Matrice
Predloga Type airbrush Bleščice tatoo matrice
Funkcija 1 risanka Airbrush Bleščice tatoo stenciling
Lepljenje položaj Bleščice Tatoo Matrice Za Slikarstvo
Značilnosti Izdelka Gilrls fantje, otroci tatoo matrice
Funkcija 2 Matrica Samo Dve Plasti
Vrsta Tatoo Matrica
Modeli Mačka Cvet Srce ButterflyMixed Tatoo modelov Matrice

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi