Upogljivi Mikrovlaken Prahu Krtačo Modra Oranžna Avto, Pohištvo, Gospodinjski Prah delovna halja Čiščenje Prahu Krtačo Za Avto in Dom

€3.64

€5.87

-37 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

1. Dolžina plitev optični deli: 41 cm / 16inch

2. Skupna dolžina: 56 cm

Funkcija:

1. Ščetine so narejene iz nano-tehnologija ultra-finih vlaken in njihova absorpcija sile lahko enostavno odstranite prah in umazanijo s površine karoserije.

2. Robusten in vzdržljiv, št gladko ali naplavin je nastalo med uporabo, lahka, trajna in lepa.

3. V mikrovlaken je antibakterijsko in plesni dokaz, z vrhunsko kakovost, mehko teksturo, in ne poškoduje površine karoserije.

4. Jeklo ročaj, ročaj vpija znoj in moisturizes, počuti udobno, lepo in lepa.

5. Čopič glava je popolnoma plastična struktura, in uvoženo vosek tekočina je bila vključena v nanowire, ki učinkovito ščiti avto barve, ne vrag karoserije, in se izogiba voskanje.

6. Učinkovito preprečevanje kisli dež, ultravijolični žarki, enostaven za prevoz, lepe izdelave, praktične in prilagodljiv, da dodate slog za vaš avto opreme.

【Navodila】 :

- Prosimo, uporabite bombažne preje, na dotik telesa, vozila, karoserije, ki je bila oprana in posušena, ali površino karoserije s tanko prahu, previdno obrišite še enkrat, dekontaminacijo in čiščenje, film in varstvo končan v enem trenutku.Če ste obrišite še s čisto in suho brisačo, bo učinek boljši.

Čiščenje metoda:

-Mogoče oprati z vodo.Ko pranje, odstranite krtačo vodja del in ga v toplo vodo (temperatura vode ne sme preseči 40 stopinj), namočite ga v nevtralni detergent za nekaj časa, nato pa nežno vtrite z rokami, sperite to, da se posuši v senci, ne pa stroj za pranje.

--Ne uporabljajte beljenje prašek za pranje, drugače ščetine lahko postane težko.

Paket Je Vključeno:

1 X Mikrovlaken Avto Pranje Krtačo

Oznake: vijaki oem iphone 8, lg k11 denarnice panda, en fancy kamni, superlux hd 661 uho, lesene podlage rastlin, volna klobuki mladega fanta, sveti temno samorog, lesene podlage telefoni, pazi samodejno seks

Posebne Funkcije Prah, čistilo
Postavka Dolžina 41cm
Vrsta Materiala Mikrovlaken
Element Teža 0.16kg
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi