(100 Kos/Paket) 1cmx3cm angleške Črke Kovinski Oznake, Zlato, Srebro Galvanizacijo Oblačilo Nalepke po Meri z Logotipi Blagovnih znamk

€62.17

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Material : Cinkove Zlitine

Vzorec: sprejemamo za količino 100 kozarcev ali več , in smo morali kalup za vsako kovinsko oznako, tako da, če želite, vzorec pred proizvodnjo, boste morali plačati za plesen.

čas obtoka vzorca : 10-12 delovnih dni

Plesni/Plesni(vzorec polnjenje) : Vsako novo nalepko z različnih velikosti, različnih design, morate plačati modeliranje polnjenje , je običajno USD75 .to modeliranje zaračuna samo za prvi čas, vam ni treba plačati, da spet, če bi točno isto oznako v prihodnosti.

Velikost : 1 cm x 3 cm , če želite prilagoditi velikost ali oblika, vam bomo ponudili točen navedek za okolje.

Barva : najbolj priljubljenih barv so srebro, zlato, bron, vendar je zelo koristno za nas, če jih lahko ponudite na barvo, ki jo želite.

Uporaba : Oblačilo & Oblačila & Obutev, Pakiranje, shranjevanje prtljage, primere, itd.

Pakiranje : polybag.

Datoteke za tisk : vljudno prosim pošljite umetnine (izvirni obliki zapisa .pdf .ai, .cdr), da nas,

če je mogoče, si lahko nam pravi vzorcev za sklic, se bomo, da jih v skladu s tem.

Dostava:

Vsa naročila so odposlana z uporabo CHINA POST AIR MAIL, EMS, DHL, UPS, in odposlano v roku 5-7 delovnih dni po plačilu.

Prav tako bo potrebno 5-7 delovnih dni za kurirske DHL, UPS,

7-14days za kurirske EMS,

20-40days za KITAJSKO mesto odpreme blaga.

Pakiranje : Prihajajo z 1 Karton polje ali polybag.

Povratne informacije:

Pls obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Še enkrat,hvala za ponudbe in upam, da vas kot vaš nakup tukaj.Vam je komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev,pls vzeti minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Oceno 5.

Opomba:ocena pod 5 lahko vodi nas slabo stoji situacija.

Hvala!

O KAKOVOSTI:

smo pa nikoli padec ladijskega prometa,vsak podrobnosti elemente, ki je tesno pregledati in strune so skrbno odstraniti, da poskrbite, da element, ki je v odlično stanje, preden je bilo odposlano v objavo.

Vrnitev:

1.Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

2.Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

3.Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.Dostava, manipulativni in zavarovalni stroški so nevračljive.

4.Če je predmet, je najti ne-napako, element, ki bo poslan nazaj kupcu na stroške kupca.Predmeti vrnejo brez številko RMA bodo zavrnjene in vrnjene pošiljatelju.Kupec je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne in/ali naslovnik neznan.Ne prevzemamo nobene vrne brez dovoljenja številko, na polje ali etiketo se vrnili.

Oznake: kovinski logotip oznako oznake, po meri logo kovinski trakec, darilo oznako zlato, logotip pin po meri, kovinske etikete oznaka, silikonski oblačilo oznak, custom kovinski trakec, Oznake po meri, krpo logotip, okvirji kovinski oznak

Oznaka Tipa Glavni Lables
Material Kovine
Nastavite Vrsto No
Blagovna Znamka yuegui
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Številka Modela YG-SIRART
Uporaba Torbe
Funkcija Okolju Prijazno
Vrsta Izdelka Oblačilo Oznak
Tehnika Reliefni

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi