Joga Ligament, ki se Razteza Pasu Varno Raztezanje Usposabljanje Trak Kap Rehabilitacijo Pas z Zankami za Balet Joga EY

€8.32

€15.42

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Joga Ligament, ki se Razteza Pasu Varno Raztezanje Usposabljanje Trak Kap Rehabilitacijo Pas z Zankami za Balet Joga EY Opis:

Značilnosti:

1.Multi-Zank Raztezanje Pomoči: To je idealno za ljudi z omejeno fleksibilnost ali obseg gibanja.Iz udobno poli laminat in oprtnice, to edinstveno raztezanje pomoč funkcije več pas zank za osebni nadzor vsak odsek.

2.Varno Raztezanje: Stopala Stretch pas zagotavlja dodatno stabilnost med brez pomoči razteza in predstavlja, preprečuje poškodbe, in omogoča postopno in nežen odsekih, ki ščiti vaše mišice in da ste bolj in bolj prilagodljiv vsak dan.

3.Najboljši Raztezanje Trak: Ta srd enostavno, trmast, dobro narejen, lahka, prenosna, zložljiv.Uporablja se lahko tudi kot joga, stretching pasu, ki vam pomaga graditi vitko linijo.Primerni so za nogo velikosti od 25 do 44 let(Asian Velikost), edini je 11x43cm in stretch pas 3.8x120cm

4.Enostaven Za Uporabo: To se lahko oblečejo v tri edinstvene usmeritve, da omogoča različne raztezne pozicije.Izberite eno od treh konfiguracij za cilj ločene skupine mišic.

5.Večnamenski V Vsakdanjem Življenju: V srd fit različnih uresničevanje potreb, obleko za jogo, balet, pilates, vadbo, atletske ekipe, in sproščujoče in prilagodljivost usposabljanje, ki se razteza traku.Pomaga pri zdravljenju plantarna fasciitis, pete ostruge, tele, stegnu, kolku, in v križu, sevov in poškodb.

Paket Vključuje:

1 x Pasu, ki se Razteza

Oznake: balet za, gymnast, Stretch, pas joga, rehabilitacijo roke palice, kabel trak, stretch, balet za ženske, križne vezi kolena, ligament stretch, rehabilitacija kap otroci

Blagovna Znamka Breathleshades
Material Kompozitni Material
Številka Modela Raztezanje
Uporaba Stopala
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi