Pozimi Toplo Kolesarske Rokavice Moški Ženske Windproof Kolo, Motorno Kolo, Ribolov Rokavice Polno Prst Touchscreen Smučarskih Prostem Rokavice

€4.13

€5.89

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1. Visoko kakovost najlon tkanine, vodo-nepropustno površine, dodaja, žamet znotraj, da bo toplo in udobno, kar lahko tople roke v mrzlem zimskem času.

2. Dlani anti-skid in so odporni na obrabo, silikonske gume poveča trenje in poveča varnost dejavnik za šport, in odsevni oblikovanje noč logotip naredi varnejšo vožnjo.

3. Palcem in kazalcem se dotaknite zaslona z občutkom, in prsta je narejen zelo občutljivih prevodni PU materiala, ki se lahko neposredno delovanje zaslona na dotik naprave.

4. Tri-plast hladnega mraz in toploto, z visoko gostoto najlon na površini, odporen na veter, SBR v srednji sloj za vodo iztekanje, in notranja plast iz polarnega flisa za toploto.

5. Uporablja Priložnostih: Kolesarjenje, fitnes, pohodništvo, planinarjenje, cross-country, za potovanja in druge športe na prostem.

Specifikacije:

Ime: Tople Rokavice

Material: najlon in flisi

Barva: črna

Velikost: M, L, XL, XXL

Velikost: kot prikazano na sliki.

Uporablja priložnostih: kolesarjenje, fitnes, pohodništvo, planinarjenje, cross-country, za potovanja in druge športe na prostem.

Seznam Vsebine:

1Pair Rokavice

Oznake: smučarski, rokavice rockbro, ribe pozimi, univerzalni touchscreen rokavice pozimi, breatheable kolesarske rokavice, kolesarske rokavice zimske krzna, tople rokavice kolesarjenje, jakna moški snowboard, zimske smučarske rokavice, ribe rokavice

Padec ladijskega prometa Podpora
Spol Univerzalni
Številka Modela kolesarske rokavice
Funkcija Nepremočljiva
Material Najlon
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Polno Prst

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi