DIY Božični Adventni Koledar Vrečko Božič Vzorec Candy Bag 1-24 Prihodom Snop Koledar Odštevanje Jute ali Vrečko Sladkarij, Torbica za Shranjevanje

€3.90

€4.58

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Božič Odštevanje Koledar: S burlap candy bag nastavite, lahko prosto DIY Božič odštevanje darilne vrečke.Starši in otroci lahko dal sladkarije v izdelane sladkarije vrečko vsak dan za štetje navzdol prihod Božič skupaj.

2、Popolno Opremo: 24 vrečk + 24 posnetke + 10m/393.70 v iz vrvi string + komplet nalepk(nemški številke).Candy bag je prišit na obeh straneh, z dvojno vrvico design.

3、Visoko kakovostnega Materiala: vreča je izdelana iz visoko kakovostnega bombažno krpo, ki je lep in trajen.In to se lahko uporablja za shranjevanje majhnih predmetov vsak dan, in vrvic niz se lahko uporabljajo za dekoriranje vaze v DIY.In to je lahko tudi shranijo in ponovno uporabiti.

4、Dekoriranje Drevo: DIY candy bag lahko visijo na kamin z vrvico, ali je lahko okrašena z lepo Božično drevo, in jih je mogoče uporabiti s Božične nogavice, da okrasite sobo skupaj, da odšteval prihod Božiča.

5、Široka uporaba: Primerno za Božič, Zahvala in drugih festivalov.Kot nalašč za kamini, plašč transparenti, drevesa, stopnišče ograje in drugih mestih.Vrečka je lahko napolnjena s prigrizki, mala darila, ki želijo steklenice.

Tehnični Podatki: Ime: Božični Adventni Koledar Darilne Vrečke

Celoten komplet(o): 24 vrečk + 24 posnetke + 10m/393.70 v iz vrvi string + komplet nalepk

24 vrečko, kombinacije in barve: 6 siva + 6 raw vrvic barve + 6 navy blue + 6 modro nebo

Teža: približno 260 g

Seznam Vsebine:

24 x Torba

24 x Posnetek

1 x 10m iz Vrvi Niz

1 Komplet Število Nalepke (nemški številke)

Oznake: calendario steno 2021, adventni koledar darilo, cvetličarna materiala, prazna vrečka, adventni, kabel jute, adventni koledar hiša polje, advents koledar polje, stenski koledarji 2019, zebra pad

Material netkanih tkanin
Tema Vzorec Božično drevo
Številka Modela Božični Adventni Koledar Vrečke
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi