5pcs Porjavelost A5A6 Delilnik Stran Delilnik Odbor Pvc Porjavelost Ločilo Strani Barva Ločilo Stran Pregledna Ponovno Na Strani

€3.88

€4.79

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ime: Rose Zlata Sveže Amalgama

Material: PVC

Slog: A5/96*173mm A6/145*212mm

OBVESTILO:

Naši Izdelki:

Uporabljamo prave fotografije pokazati naše izdelke, kar vidite, kaj boste dobili.Velikost napake, +- 3cm, to je normalno.Svetlobne učinke barva razlika je normalno.

Naše Storitve:

Lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko TradeManager, vam bomo odgovorili vam pravi način, Če ne bomo spletnih, vas prosimo, e-mail us, bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur .

Plačilo:

Sprejemamo Depozitni, Kreditne kartice, Visa, Master, TT in Denar bookers .Če boste morali plačati nas tudi na druge načine, vljudno prosim, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu TradeManager.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, poštna številka, telefonske številke itd.

Vrne Izraz :

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Oznake: delilniki knjiga, pribor rokovnik a5 amalgama, a5 razdeliti načrtovalec, prozoren pvc plošče omrežje, pregledna stran delilniki, načrtovalec a7 amalgama, delilniki strani, prozoren pvc hlače, trdi pvc plošče, delilniki pregleden 6

Notranjo stran materiala PVC
Funkcija 1 ločilo strani
Specifikacije A5
Funkcija 2 6 lukenj
Število listov 5
Kategorije uporabe Svoboden listov jedro zamenjava
Blagovna Znamka LZN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi