Bluavido 4G Android Avto DVR GPS Dvojno Objektiv 1080P WiFi Dash Cam Night Vision Auto Video Tajnik Snemalnik Vožnje Oddaljeno Spremljanje

€65.07

€86.75

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

> 4G | WiFi | Remote Monitor | GPS | Dual Camera | 1080P | Night Vision

Značilnosti:

>>Vgrajeno 4G in WiFi omogoča, da ostanejo povezani na poti in hitro brskanje po spletu .Lahko conect preko WiFi ali točka za vaš pametni telefon/naprave. >>2.5 D stereo stekla, podporo pa 3,0-palčni IPS zaslon na dotik igra, eash za delovanje stroja. >>Sprednji objektiv podporo 270 stopinj adujstment .Nimajo vizije blokira vse več , lahko prilagodite dash kamere, primerne za snemanje kota pogleda . >>24 urah za Daljinsko Spremljanje in Alarmni. >>Z GPS-sprejemnik , Podpira GPS Navigacijo.lahko vidite tudi v realnem času, kjer vaše vozilo, ki se nahaja na mobilno aplikacijo "Carkeeper" .In Vizualizirati na zemljevidu vaš avto lokacijo , voznih poti in hitrosti. >>Spredaj in zadaj kamero lahko istočasno snemanje in kapitan vsak lepe vožnje krajine. >>WDR Tehnologije, dobro uravnoteženo osvetlitev ponoči , naredi nočnih posnetkov, svetlejši in zmanjšuje močna svetloba, osvetlitev, da se doseže najbolj beaufiful sliko. >>Ta naprava zgrajena v RAM 1G LPDDR3+Flash ROM 8GB EMMC(Sistem zavzema za 3,6 G), in jo podpira največ 128GB micro sd kartico zunanjih, da shranite več video datotek.

> FHD 1080P Night Vision

Izrazit night vision tehnologijo, zagotavlja, da je video posnetke, ki jih cam bo jasno in podrobno, tudi v težavnih svetlobnih razmerah.

> Gladko Sin. in var. Delež 4G Podatkov

Ta pomišljaj fotoaparat graditi v 4G modul, ki omogoča dash fotoaparata za ustvarjanje WiFi dostopne točke, in delite 3G podatkov na vašem Android, GPS, predvajalnik DVD-jev in vaš pametni telefon za stalne internetne povezave, ki je potrebna za zagon aplikacije, brskate po spletni strani, spletne glasbe kadarkoli in kjerkoli.Opombe: vljudno Prosim vstavite lokalno mikro kartica sim, ki podpira spodaj omrežje razreda za 4G brskanju po internetu. 2G GSM:900 (B8)/1800(B3); 3G UMTS:2100(B1)/900(B8); 4G LTE:FDD,2100(B1).

GPS Navigacija

GPS navigacija je podprte.Saj je le 8G ROM (Sistem bo zavzema za 3,6 G), ni dovolj prostora za shranjevanje velikega števila offline zemljevidi.Priporočamo uporabo spletne navigacije.Google Zemljevidi, Waze, Yandex, in tako naprej...

Varnost v cestnem prometu, Opozorilni Sistemi ADAS +

LDWS Lane Odhoda Opozorilni Sistemi opozorilo se sproži, ko lane odhoda je zaznal, ki temelji na realnem času, video posn.FCWS Naprej Trčenju Opozorilni Sistem za opozorilo se sproži, ko je mogoče naprej trčenju je zaznal, ki temelji na realnem času, video posn.FVMA Naprej Vozilo Premika Alarm se sproži opozorilo, ko se vozilo pred vami poteze, ki temelji na realnem času, video snemalnik.

> Zaklepanje Zaslona Mobilne Aplikacije Povezava

Z našo edinstveno oddaljeni zaslon mobile app "CarKeeper" in internetno povezavo, ki omogoča oddaljeno spremljanje vaš avto za vožnjo pot, in kaj se je zgodilo okoli vašega avtomobila.

GPS Logger Skladbo za Predvajanje

Z GPS anteno , si lahko ogledate v realnem času, kjer vaše vozilo, ki se nahaja na mobilno aplikacijo .In Vizualizirati na zemljevidu vaš avto lokacijo , voznih poti in hitrosti.

140 Stopinj

Fotoaparat kota fotografiranja je 140 stopinj, je širši obseg vizijo.Super širokokotni objektiv, da bi se izognili slepi območje obstoječih.

24H Parkiranje Zaslon

Ko vaš avto motor izklopljen, K11 Dash cam bo vnesite stanja spanja, lahko prejemate obvestila na vaš telefon, ko prednastavitev dogodkov, da podpira 24 ur spremlja vaš avto.

Dual Channels Video Snemanje

Sprednji in zadnji fotoaparat lahko istočasno snemanje in kapitan vsak lepe vožnje krajine.

Zgrajena V WDR

WDR Tehnologije, dobro uravnoteženo osvetlitev ponoči.to naredi nočnih posnetkov, svetlejši in zmanjšuje močna svetloba, osvetlitev, da se doseže najbolj lepa slika.

> G-Senzor

3-osni G-Senzor zazna nenadno pospeševanje, zaviranje in trčenj za samodejno zajemanje in zaščiti kritične posnetki okolice nesrečo.Skozi ta funkcija pomembne datoteke, ne bodo odstranjeni s zanke snemanje.

> Ciklično snemanje

Ciklično snemanje zagotavlja, da vaš fotoaparat ne ustavi snemanje, ko je pomnilnik je poln.Fotoaparat samodejno prepiše najstarejši datotek na pomnilniško kartico, kar ji omogoča, da se snemanje za nedoločen čas.

Izdelki

Oznake: cam dash, kartice tf, DVR, gp tracker, cc3, rusija majica, 4g lte usmerjevalnik vpn, snemanje video, ntg5, smartphon

Max Zunanji Pomnilnik 128G
Blagovna Znamka Bluavido
Zaslon LCD
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Skupščina Način Prenosni Snemalnik
Zorni Kot 105°-140°
Velikost Zaslona 3"-5"
Posebne Funkcije Wifi Funkcija
Ločljivost Kamere 1920x1080
RAM 1G
Sličic Na Sekundo 25
Zaslon Na Dotik Da,
Slikovni Senzor 1/3 Barvni Cmos
Proizvajalec Čipov Bluavido
Certificiranje ROHS
Število Leč 2
Video Format TS
Poreklo CN(Izvora)
OSD Jezik Vietnamski
Vmesnik Micro SD/TF
Baterija NOBEN
Postavka Vrsta Avto DVR
Kamera Zadaj Da,
Izvirni Paket Da,
Slikovnih pik 1200Mega
GPS logger Zunanjih
Zaslon razmerje 4
ROM 8G
Video Kodo H. 264

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi