380ML Vakuumske Pnevmatike, zračnice za Popravilo Lepilo Avto, motorno kolo, Gorsko Kolo Univerzalno Pnevmatike tesnilnih mas Popravila Tekočine

€7.92

€9.31

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk: 1、Pnevmatike cev popravila sposobnost: učinkovito izboljšanje zrakotesnost notranje cevi, in imajo posebne popravila sposobnost za notranjo cev.

2、Anti-korozijska sposobnost: Učinkovito kontrolo kislost in bazičnost, obdržati konstantno PH zrakotesnost bolje, in ne bo povzročila korozijo na jeklen obroč iz aluminija obroč.

3、Anti-punkcija sposobnost: izdelek vsebuje eksplozijam komponente, ki lahko učinkovito pomagajo pnevmatike odvesti toplote in zmanjšanje možnosti za pnevmatike planil za več kot 80%.

4、Brez lepila zmožnost: Po sušenju, notranje cevi in zunanje cevi, platišča in pnevmatike ne držijo, in pnevmatike lahko zlahka razstaviti.

5、Ponovi pnevmatike popravilo sposobnost: enkratna injekcija v skladu s priporočeno polnjenje znesek, se lahko večkrat popravila pnevmatike več kot 50-krat, uporabo obdobju je približno 6 mesecev.

Uvod:

1 Steklenica Kolesa, Pnevmatike za popravilo Orodja Sklopi, ki se Vozi Na Pnevmatikah Zaščito Pnevmatike Fotke Kolo Pnevmatike Punkcijo tesnilnih mas, Pnevmatike Punkcijo lovec na Fotke

Primerno za:

1. Nepropustnost za zrak cevi sama je slabo, naravne deflacioniranih hitro, potrebujejo pogosto razvedriti.

2. Dolge razdalje, kolesarjenje.Razmere na cesti, je zapleteno in težko, da bi našli repair shop.

3. Igra postopek, ne more privoščiti čas, da spremenite pnevmatike ali pnevmatike popravila.

Opis:

1. Za Cylion tesnilnih mas, je oblikovani in testirani za uporabo v vseh cevi pnevmatike.Ko je nameščen v pnevmatikah ali cevi skozi ventil, PREDEN ste punkcija, ko se kolo zavrti tesnilnih mas, je enakomerno porazdeli po notranjosti pnevmatike ali cevi, pripravljen za tesnjenje luknje, ko se pojavijo.

2. Kot za Cylion tesnilnih mas, obravnava cev vrti, centrifugalna sila potisne tesnilnih mas tekalne plasti območja, ustvarjanje plasti zaščite, popravilo luknje, ko se pojavijo, in zdravljenje obstoječe luknje, in to Tesnilo za cev tip pnevmatike priporočamo tudi za uporabo tubeless pnevmatik.

3. Ko punkcija ne pride, uhaja zrak pritiska sil za Cylion tesnilnih mas, v luknjo takoj tvorijo močne, nepredušno pečat, in bo pečat toliko lukenj kot se lahko zgodi.

4. To bo učinkovito delo v OBEH tubed in tubeless pnevmatik, in bo trajala celotno življenjsko dobo pnevmatike ali cevi, in preprosto opere proč z vodo & ne pusti lepljivih ostankov v ozadju, ko nove pnevmatike ali cev je opremljena.

5. Ostaja tekočino v notranjosti pnevmatike, nanos tekalne površine kot pnevmatiko vrti.

6. Non-toksične, nenevarni, negorljivo, ne-aerosolni in vodi topen.Cevi, zdravljenih s tem tesnilnih mas, mogoče zakrpati s konvencionalnimi iz obliž.Prosimo, uporabite to z malo potrpežljivosti in skrbi!

Seznam Vsebine:

1 steklenica * tlak v pnevmatikah(380ML)

Oznake: stalna pnevmatike tesnilnih mas, , motorno kolo popravila baul, fox prestavi, mens vakuumske cevi, lepilo za popravilo pnevmatike, tufo tekoče pnevmatike tesnilnih mas, , pnevmatike tekočih tesnilnih mas, , tesnilnih mas, pnevmatike, tesnilnih mas, pnevmatike, otroški sedež za kolo

Element Teža 415g
Postavka Obsega 380ml
Postavka Vrsta Orodja Za Popravilo Pnevmatike
Posebne Funkcije Pnevmatike Tekočine Pnevmatike Self-rehidracijo
Vrsta Materiala Tekoče

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi