Toplo Led Inteligentni Nadzor Svetlobe Svetloba 4 deteljico Noč Svetloba Body Indukcijske Lučka Spalnica, Kabinet, Hodnik, Lučka USB Pogon

€10.33

€15.19

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Toplo Led Inteligentni Nadzor Svetlobe Svetloba 4 deteljico Noč Svetloba Body Indukcijske Lučka Spalnica, Kabinet, Hodnik, Lučka USB Powered Postavka Specifikacija: Specifikacija:

Napetost: 4.5 (V)

Lučka kroglice: 6LED

Svetlost: 72Lm

Odtenek material: ABS

Življenska doba: 40000 (h)

Oblika: venčni svetlobe

Svetlobo nazaj barva: bela

Napajanje: USB pogon

Velikost: 97 * 91 * 41mm

Zmogljivost baterije: 550mAh, 1.5 * 2 uri za polnjenje, se lahko uporablja za 60-90 dni

Značilnosti

1. Preklop vrsta: telo senzor + za nadzor svetlobe

2. Obsega : hodnik, prostor za družino, hotelski sobi, razstavni dvorani

3. Infrardeči telesne temperature senzor z človeškega telesa senzor v 3-5 metrov vklopi samodejno; za čas, ki je bil občutljiv za človeško telo in luč je bila na.Ljudje bodo samodejno dopusta za približno 20 sekund.

4. Senzor svetlobe je pod nadzorom svetlobe senzor tehnologija.Ta funkcija je na voljo samo, se samodejno vključi, v temi, in se samodejno spanja, ko okolje je svetla.

5. Zaznavanje obseg: 3 do 5 metrov

Paket Vključuje: 1 x Senzor za svetlobo

1 x Podatkovni kabel

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: kabel prenosnik moči, 3 vile, iec320, 4 listov detelje čar, clover leaf ogrlica, zapestnica listov, detelja, detelja plug, pc plug, 4 listov zapestnica

Vir Napajanja AC
Blagovna Znamka FangNymph
Je Na Baterije, Vključene No
Vrsta Vzdušje
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Drugo
Proizvodnja Električne Energije Dotik
Številka Modela LUČI
Je Pametno Napravo No
Moč 6-10W
Je Svetil Vključeni Da,
Certificiranje CCC
Je Baterije Potrebno No
Telo Material Plastični
Vrsta Baterije NOBEN
Vir Svetlobe LED Žarnice
Uporaba V sili
Napetost 4.5V

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi