Domači kuhinji varno Slicer 4 Straneh Polje Grater iz Nerjavečega Jekla Krompirja Večnamensko Skobljanje

€5.12

€6.41

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Multifunkcijski 4 stranicami design.Grobe rešetke, Srednje ribanje, Fino rešetke in celo Slicer, vse v eni priročno orodje.

Hitro prep paleto hrane, kot so sir, krompir, buče, bučke, korenček, limone in kumar.

Ergonomska udoben ročaj, ki vam pomaga nadzorovati to.

Trgajte in rezino sira in zelenjave enostavno s tem kuhinja orodje.Rezila iz nerjavečega Jekla pomagal končati svoje delo hitro in dobili čisto silce.Izmenljive gume dnu ohranja, ste varnejši in preprečuje zdrs.

Pomivalnem stroju.

Postavka vrsta: Polje Grater

Material: nerjaveče jeklo, guma

Barva: Črna, Srebrna

Velikost: 22.5*14*12.5/8.85*5.51*4.92 palčni (L*H)

Paket vključuje:

1* Polje Grater

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: bento polje japonski stil, solata shredder, kuhinjski timer, kuhinja varno, hrana lupilnikom, kumare lupilnikom, zmogljivosti za shranjevanje, avokado lupilnikom, naiser daiser, kuhinja varno posodo

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela polje grater
Sadje & Rastlinski Orodja Tip Graters
Blagovna Znamka HOUSEEN
Material Nerjaveče Jeklo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi