Visoko natančnostjo CNC jasno Polikarbonata Xtreme Trdno v kolo Assy,v režo za kolo za V-Reža za železniški,OX CNC,C Svetlobni deli,deli 3D

€9.37

€10.53

-11 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Xtreme Trdno v kolo Assy

Ti Solid V xtreme Kolo kompleti so narejene iz zelo težko polikarbonata (jasno) materiala, zaradi svoje močne narave, se bodo uprli stiskanje in obrabe in posledično privede do boljše splošno natančnost in moč.

Trdno V xtreme Kolo kompleti so namenjeni za uporabo kot težka alternativa Delrin V Kolo kompleti v aplikacijah, kot so CNC Usmerjevalniki/Mlinov, kjer silo in težo, so vneseni v sistem.Torej, medtem ko je Delrin V Kolo kompleti veliko dela za večino svetlobnih naloži aplikacije, Trdno V xtreme Kolo sklopi se lahko uporablja za gradi, kjer težjih bremen so potrebne in manj stiskanje v delrin je želeno.

Tisti kos, vključno z:

1xSoild V xtreme Kolo

2x625 2RS Kroglični Ležaji

2x5mm natančno shims

Če potrebujete druge količine,vas prosimo, da se obrnete na nas,bo to najboljše za podporo vam.

Plačilo

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .

Pošiljko

Prosimo, vpišite se MORA UJEMATI Dostava red naslovov.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni v normalnem času.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila(Brazilija 60-100days), prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Davek Na Carinsko

Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v ceno izdelka dostava ali polnjenje.Tistih, ki so stroški kupca odgovornost.

Povratne informacije

Bomo skupaj z vami, dokler ne boste zadovoljni.smo iskreno upam, da lahko pustite nas Pozitivne Povratne informacije In 5 Zvezdicami , na katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, pišite nam prek (Moja Sporočila) ali (Vprašajte Prodajalca Vprašanja), Trgovine manager, pred odhodom iz nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave in zadovoljiti svoje potrebe.

Oznake: blurolls prusa mk3, cnc ščit v4, cnc kit workbee, cnc usmerjevalnik, bulkman 3d cnc, v igralni set, rim, obrnite kolesa, 3d odbor, a1 dotik

Končna Jasno
Številka Modela LL-V-380
Uporaba V utor reža
Velikost 23.89*10.23mm
Poreklo CN(Izvora)
Je Po Meri Da,
Postavka Vrsta Wheel Kit/Kolo
Material Polikarbonatne
Blagovna Znamka YUYONG INDUSTRIJI
Vrsta Xtreme Soild v kolo Assy

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi