10 Paket Za Garmin Fenix 5X/5X Plus/Fenix 3 Pametno Gledati Vijak za Pribor iz Nerjavečega Jekla Zamenjava Vijakov

€4.18

€5.80

-27 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ta postavka NE vsebuje tracker in pasu

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU 2.Da bi obdelujejo timly po plačilu preverjanje. 3.Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI naš naslov za dostavo. 4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje ,predvsem v času turistične sezone.

5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila ,se obrnite na nas,bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem possiable z odgovori.Naš cilj je strankam satisfication!

PLS, UPOŠTEVAJTE, da zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost / kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski izdelek!

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

O nas jaz sem tukaj, da vam pomagamo, ko imate kakršna koli vprašanja pred in po nakupu.Naš cilj je, da poskrbite, da boste imeli prijetno nakupovalno izkušnjo z nami.

Oznake: garmin gpsmap 62, smartwatch, garmin fenix 3 3hr, iphone xr tiger, garmin zapestnica, fenix 6 garmin, cena garmin fenix 5x, kovinski humbucker pickup, fenix garmin, garmin vivosport

Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Jezik angleščina
Blagovna Znamka Baaletc
Vrsta Pazi Trak
Združljivost Vsi Združljivi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi