ZGZJYWM Nove Modne Moške Obleko Čevlje Visoke Kakovosti Večja debelina Podplata Dihanje Resnično Usnje Vzorec Krokodil Oxford Čevlji

€60.52

€100.86

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

P acking proces

Normalno pakiranje :1 kos element s kartico v polybag ,wraped za zračni mehurček papir , nato pa dal v zračni mehurček vrečko za ladijski promet .

2. Po meri pakiranje : sprejeto , pls obrnite na našo servisno osebje.Za po meri pakiranje ,hvala !

P ayment

1.www.atticus.si sprejemamo naslednje plačilne metode:

Visa ,Mastercard , QIWI , western Union in TT(bančno nakazilo)

2. smo sprejeti tudi paypal.prosim, da me kontaktirate.

3.Kupec zaščito :

www.atticus.si samo sprostitev plačilo za nas ko potrdite dostavo vašega naročila.

F ast dostava

1 - Mi ladje vseh naših predmetov po vsem svetu singapur pošti ali china post, tudi, če boste potrebovali, vam lahko pošljemo jih vam ga EMS, ali DHL, vendar na ta način, bomo polnjenje nekaterih poštnina.

Predmet bomo poslali po spletni strani vertify plačilo v 24 urah .včasih to lahko traja 4-8 tednov, zaradi stroge po meri pregled.

2 - Izdelki so poslani na naslov, ki je predložen v vaš Paypal.Prepričajte se, da je Naslov pravilen.če želite spremeniti druge naslov, pls, pošljite mi opomba pred ali v trenutku, ko bi plačilo.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov.

3 - čas Poštnine

Dostava Pot

Čas Dostave

kitajska Post air mail

15-50 delovnih dni

singapur post

15-60 delovnih dni

ePacket (ZDA)

15-30 delovnih dni

EMS / DHL / Fedex / TNT

7-15 delovnih dni

F eedback

1 - Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund, da pustite veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, najlepša hvala !!

2 - če niste zadovoljni z mojim blaga.prosim, ne zapusti me slabo povratne informacije.prosim, da me kontaktirate kadarkoli.obljubim, da bom lahko reši vsak problem za vas.

A fter-prodaja storitev

1-če obstaja nekaj težav z moje izdelka ,prosimo, kontaktirajte me kadarkoli ,obljubim, da bom lahko reši vsak problem za vas

2-nudimo vračilo ali nova postavka izmenjave za vas,če izdelek nima kakovosti težave, ali če ne boste zadovoljni z mojim izdelkom.

3-če dostave časa traja več kot Predanosti, Ne odprete spora .sem lahko rešitev za vas.In če je paket z zamudo sem se lahko podaljša čas dostave.

Oznake: nizko peto obleko, čevlje, modno, usnje moški čevelj, moški oxford čevelj, obleko drsalec teen moda za čevlje, obleko moški čevelj, pravega usnja zavezat za moške, obutev človek oxford, obleko čevlje, moški ženske uradni čevlji, moški oxford

Vložek Materiala Gume
Podplat Materiala Gume
Obloge Materiala Svinjskega Suede
Vzorec Tipa Trdna
Ime Oddelka Za odrasle
Zapiranje Tip Čipke-Up
Sezona Pomlad/Jesen
Zgornji Material Pravega Usnja
Čevlji Tip Oxfords
Številka Modela SFDSGFDHGFJ
Zgornji Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Poreklo CN(Izvora)
Fit Ustreza večja kot običajno. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Blagovna Znamka ZGZJYWM
Toe Obliko Konicami Prstov

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi