16.78 g 12 30,5 cm Ultralahkih ogljikovih vlaken šotor peg lahek šotor vložek šotor nohtov

€9.95

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Nov Bolnik Šotor Peg.Nič Drugega.

Ustvarjalne Funkcije:

1.Ultralahkih.Samo 16.78 g na kos.To je samo pol mase z aluminijasto šotor peg, četrtina titana šotor peg, in 20% železa eno.

2. Trdo in togo telo.Telo je izdelano iz vojaške razred ragid ogljikovih vlaken, veliko močnejši od tistih, mehko aluminija šotor špirit.

3. Z močno zob na dnu in močno glavo na vrh iz toga iz nerjavečega jekla metal.Lahko kladiva na glavo, težko ne da bi poškodovali to.Togo zob na dnu lahko poškoduje ledeno in kamenje.In ne bo padla, delno zato, ker naše inovativne zaklepanje strukturo.

4. Opravlja tudi na mehko podlago in snowfield.Imamo izrežite vzorec na telo šotor peg, mehko blato ali sneg lahko gredo v izrežemo mesto.Ko tla okoli šotor peg je, da pritisnete ali konsolidiranih po šotor peg priščipnjen na tleh, polnilo znotraj izrežemo vzorce povezav nazaj s tlemi trdno, tako da se šotor peg lahko griped za trdno podlago.Ta učinek je bolj očitna, ko se je polnila je sneg in se spremeni v led.

5. Z anti-zdrsa zaponko na obeh straneh telesa za hitro nastavite.Odprto zapiralo omogoča uporabnikom, da jih priložite šotor zelo enostavno in hitro, veliko bolj priročno, kot tiste, uporabite vrv zank za pritrditev vrvi.Proizvodnja uvod

Barva : črna Material:ogljikovih vlaken Dolžina vsakega pc: 30,5 CM Prodajajo v 1Pc kot Eno Teža Paketa: 16.78 g/kos Vse dimenzije so merjene ročno.

Napaka meritev obstajajo lahko z majhno odstopanje .

Oznake: ogljikovih vlaken šotor, govorimo šotor, šotor peg ultralahkih aluminija, ultralahkimi, špirit, ogljika, naturehike šotor nohti, krpo peg, šotor pole, ogljikov šotor, lak za šotor

Dodatek Za Vrsto Šotor Nohtov
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Marvquester
Vrsta 1 - 2 Osebi, Šotor
Teža 16.78g
Velikost 12 inch (305mm)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi