INA114 modul merilni ojačevalnik 1000 krat pridobili nastavljiv enotnega napajanje eno -, končano na dan / diferenčni vhod

€11.51

€13.54

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Poudarki:

Modul je izvrstno in kompakten, z odlično ojačanje delovanja.Ojačanje malih signal je mogoče več kot 1000 krat.Odkrivanje učinek slab signal je dobro.En napajalni je zelo priročno.Na krovu 5V fiksno izhodno napetost.

Parametri: [Ime]: INA114 Instrument Ojačevalnik [Size]: 50 mm * 50 mm [Power supply voltage range]: 6V-24V Modul pasovne širine: INA114 je pod 100KHz na visok dobiček Modul vhodni signal tip: eno -, končano na dan signala ali različno signal Maksimalno Ojačanje Razmerje Modul: Več kot 2000-krat. (V resnici je valovna fluktuacija je velika zaradi pridobili konferenci.Priporočljivo je, da multi-stage ojačanje se uporablja za visok dobiček.Fiksna izhodna napetost: 5V-10V(privzeto pošiljko 5V) Čip značilnosti: Nizko offset napetost: 50 mV največ Nizko drift: 0.25 mV/°C največja Nizko vhodno pristranskosti sedanje: 2nA največje Visoko Skupno Način Zatiranja: 115dB Minimalni Vnos Prenapetostna Zaščita: ±največ 40v Široko napajalna napetost območje: ±2.25 V~±18V Nizko statični tok: 3mA največ 8-PIN in SOL-16 paket (SoL-16 čip se uporabljajo v naši trgovini) opomba:Zgoraj navedene funkcije se uporabljajo samo kot uporabnik izbira in niso enakovredne modul funkcije.Paket vključuje: modul*1 PDF shematski prikaz*1:Prosimo, obrnite na službo po nakupu, vam bomo poslali modul informacije za vaš nabiralnik.

O Elecdemo:

Elecdemonded leta 2015 , Elecdemo je dobro uveljavljeno podjetje za tehnologijo, ki združuje ponudbo , R & D , prodund prodaje , dokazna sredstva , franšize , prilagajanje in kupovanja .Zavezujemo se, da bomo provid našim kupcem elektronski funkcionalni modul izdelke po najnižji ceni .Imamo strokovno načrtovanje in proizvodnjo ekipo, da providecustomer služba za pomoč strankam močno izboljša učinkovitost razvoj,učenje in raziskave.

O Transpiration:

1. Svetovni ladijski promet, (razen za nekatere countriesand APO/ FPO)

2. Uvoznih dajatev: Davki, ki niso zajeti v theprice ali stroške dostave.Carinske pristojbine so odgovoren kupec.

3. Če paketa ne prejmete v roku 30 dni.prosimo, da nas kontaktirate.Pomagali vam bomo rešiti težavo.

O Dostavi:

1. Bomo obdelali v vrstnem redu, v času, ko je plačilo potrjeno.Zaradi razlike v popis stanja in časa, vas bomo odločili za ladjo iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

2. Pošiljamo samo na potrdili, da naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Čas dostave lahko razlikujejo, še posebej na počitnice.

O Jamstva:

1. proizvajalci omejeno warrantyon napako predmetov(razen postavke damagedand/ali zlorabljena po prejemu).Opremo je podprta s 3-mesečna garancija

2. Prikazana slika je posneta v realnem času, vendar je zaradi različnih proizvodnih serij, thecolor se lahko razlikujejo.Sliko, ki je samo za referenco, in dejanski predmet je subjectto končnega

3. Okvarjeni postavko je treba poročati in reurned v garancijskem roku(če je mogoče,v originalni embalaži in

4. Če funkcij izdelka ne ustreza oglas, bomo nosi vse stroške dostave.

O Povratnih Informacij:

1. Če ste zadovoljni, prosim, pustite 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, smo zelo ponosni, da receivea velikodušno realno oceno in fotografije, th !!!!

2. Za vsak izdelek dostava ali težave, se obrnite na nas pred začetkom spora orleaving vse povratne informacije/negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši problem untilyou zadovoljni.

Vrne in Nadomestila:

1. Imate 7 dni v stik z nami in ne bo vam lahko, da se vrnete od prejema datum after30 dni.Če je predmet, ki je bil v lasti za več kot 7 dni, se bo štelo, usedand ne bomo povračilo ali ga zamenjate.brez izjem!Vrnitev shipping stroški so theresponsibility od buver.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, vam mora priskrbeti se nas s shippingtracking številko.

3. Če je vrniti, nas prosimo obvestite vnaprej, vam bomo pomagali rešiti.Če se ne more besolved na spletu, bomo sprejeli tvoje vrnitve in vračilo je za vas.

Oznake: ojačevalnik ponudbe, modul, atmega8 tqfp32, amp ojačevalniki, diferenčni ojačevalnik, amp napajanje, diferenčni ojačevalnik značilnosti, 2x15 w ojačevalnik, atmega8a, diferenčni vhod

Napajalna Napetost 6V-24V
Velikost 50mm*50mm
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka ElecDemo
Združljiv z INA114
Dodatek Za Vrsto Merilni Ojačevalnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi