Moški Masturbator Električna Samodejna Masturbacija 7 Vibracije, Frekvence z Ogrevanjem Usta, Vagina Oralni Seks Pokal za Moškega Spola Igrače

€21.50

€33.07

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

Zračna blazina Krčenje Strukturo-To ustno masturbator z blazino krčenje struktura simulira, da vam 7 masaža z načini bolj realističen ustni ukleščenja občutek občutek, tako kot občutek iztisniti iz grla v seksi usta.

7 opozarjanje z Načini --rokav je zasnovan tako, da v celoti posnemati vagina teksturo delcev, tesno sesanju in masaža klinci s 7 različen način z vibriranjem.Samo rahlo pritisnite gumb, da spremenite različne frekvence, da uživajo v seksu in pravi občutek.

Stalno Ogrevanje 42° -- Je Masturbator simulacijo temperatura človeškega ustno votlino, da bi realno prijeten občutek.To je hitro segrevanje funkcija, ki lahko dosežejo do 42℃.Speical trojni občutek, ko obrnete na vibrator , masažni in ogrevanje funkcij hkrati, zaradi česar se počutite kot vaš sanjski ljubimec vam njeno seksi hot usta.

Ergonomska Oblika --zunanji steni načrtovanje izdelkov v skladu z ergonomsko oblikovanje, kot tudi non-slip teksturo design, preprosto in udobno obliko, je priročno, da imajo, in mlečno lupini zagotavlja dober občutek, ki vam omogoča, da se posvetili tej vrhunski oralni seks in vaginalne užitek.

Surperior Material in Zasebnost Paket -- Izdelani iz netoksičnih ABS, ki je mehak, prožen, prijazen do kože.Bomo ladja vaše seks igrače v navaden paket z nespecifične etiketi.Priporočljivo vode-base mazivo in toplo vodo za čiščenje.

Zasebnost Zagotovljena:

Bomo diskretno paket, neoznačeno embalažo, ki je zaupne dostava

Seznam Vsebine:

1 x Masturbator

1 x Kabel za Polnjenje

Oznake: rudnik seks igrače, seks seksi, avtomatsko moški masturbator, sex igrače za moške masturb, seks igrače, moški pulover, seks, false vagina, moški masturb, yeain masturbator človek

Spolnost No
Številka Modela B2369
Blagovna Znamka človek nuo
Velikost 214*42mm
Nespodobno Sliko No
Material Silikonski

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi