1800W 40A DC-DC DC Konstantno Napetostjo Konstantnim tokom Boost Converter Povečuje 10-60V z Ventilatorjem za 12-90V Povečanje Moči Modul

€14.94

€18.22

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti izdelka:

1. Z lopatic, je odvajanje toplote je zelo dober, izhodna moč je večja (48V vnos plus ventilator moč se lahko okoli 1800W, ko ventilator je dodan).

2. Temperatura nadzor fan, skupaj z hidravlični ležaj ventilatorja, je dobro uravnotežen hrupa in toplote.Ko obremenitev je luč, ventilator ne vrti, in obremenitev temperatura doseže približno 60 stopinj, in ventilatorja, samodejno spremeni.To lahko učinkovito zmanjšanje hrupa in podaljšujejo življenje.

3. Glavni napajalni cevi izolacija odbor uporablja visoko stopnjo aluminijevega oksida, in toplotno prevodnostjo, ki je 10-krat višji kot v rednem izolacija pad.

4. Uporaba 100V 210A ZA-247 veliki paket moči cevi, moč dodatek je velika in dinamičen odziv je dober.

5. Dvojni velikosti železa, silicija in aluminija magnetni prstan, 4 1.2 čistega bakra lakiranih žice in Rao, nizko toploto, visoko učinkovitost.

6. Nov design, učinkovitost konverzije je do 98.1% (za podrobnosti glej učinkovitost pretvorbe krivulja naslednje podatke priročnik).

7. Blagovne znamke 3296W multi zanke potenciometer je visoko prilagoditev natančnost in majhen premik.

8. Kang Tong žice izhodni tok vzorčenja, konstantnim tokom enakomerno temperaturo drift majhna.

9. Undervoltage varstvo je nastavljiv, da lahko učinkovito zaščito vseh vrst baterij, in se lahko uporablja tudi v sončne celice.

10. S konstantnim tokom funkcijo, se lahko uporabijo za povečanje baterije avto, polnjenje baterije in tako naprej.

11. 3 20A varovalke so povezani v vzporedne, ki lahko zaščiti tveganje naključnega kratek stik izhoda.

12. Tri lučke kazalnika: undervoltage, glede na trenutne, indikator napajanja, stanje delovanja na prvi pogled.

13. Visoko frekvenco kapacitivnost se uporablja v obeh vhod in izhod.Izhodno valovanje je nizka, toplote je majhna, in življenje je dolgo.

14. V MLCC keramični kondenzator je dodal, da sta vhod in izhod, izhodno valovanje je očitno zmanjša, in približno 100 mV v času 48V, da 72V 4A.

Uporaba področje

QS-4884CCCV-1800W je namenjen za svinčeno-kislinske baterije, litijeve baterije, sončne celice ali power booster za povečanje vozil na električni pogon, baterije za polnjenje, in ima močan funkcije.

1, na primer, original baterijo električnega avtomobila je 48V mogoče aktivirati, da 60V za napajanje električnih vozil, kar lahko izboljša hitrost in pospešek električnih vozil.

2, zaračuna za svoje električno kolo. (1: na primer, če imate 12V ali 24 idle baterije na roko, baterijo lahko napolnite s povečanjem napajanje, ki je enakovreden električna vozila, polnjenje zaklad.Dve: ob istem času pisanja lahko povežete tudi na sončne celice, veter, generator in drugih napajalnikov za originalno baterijo za polnjenje za povečanje vzdržljivosti električnih vozil.)

3 lahko poveča napetost akumulatorja, da bi električni avto teči hitreje, ne več kot 10V.

4 sončne celice so pospešila in urejeno.

Videz velikost:

130 (L) *51 (W), *80 (visok vodni stolpec) mm

4 3*50 MM dolgo osnovnih stebrov

Pin način:

V vhodni katodo, anoda, katoda IZ vhodno-izhodni, IZ negativne izhod

CV regulacijo napetosti, KP sedanje uredbe, UVP vhod pod napetostjo uredbe

Oznake: povečanje pretvorite, acdc t shirt letnik, 9v dc stepdown, stalna trenutni gonilnik, breadboard solderless, dc dc korak navzgor, nastavljiv dc neposredno napajanje, xl4015, dc navzdol korak, fm transmitt

Blagovna Znamka CFsunbird
Napajalna Napetost STANDARD
Obratovalna Temperatura *
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 1800W DC-DC Modul
Vrsta Regulator Napetosti
Izguba Moči 1800W
stanje Nova
Uporaba Računalnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi