Kolo Kolo Zaščitni Pokrov Bicicleta S-XL Velikost Večnamenski Dež, Sneg, Prah Vse Vremenske Patron Zajema Nepremočljiva Garaža Nova

€5.84

€7.79

-25 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

POPOLN NAČRT: Dvojno sešijejo hnmp s toploto seamed tesnjenje preprečuje vode iz uhajajo skozi šivanje.Enostavno pokriva celotno kolo, vključno s kolesi.

TRAJNE ZAŠČITE: Visoko gostoto in trajnost najlon 190T material in PU premazom, odbijajo vodo in 40+ UV odporna, zaščiteno vaše kolo proti dež, sneg, prah, veter, sonce, poškodbe in praske.Hranite vaše kolo, kot novo, za dolgo časa.

VARNOSTNE FUNKCIJE: Varnost obročki na sprednji strani, ki omogočajo kritje, lahko zaklenete na kolo preko sprednjega kolesa.Nevihta traku, ki se nahaja na zadnji, ohraniti kritje v mesto med vetrovnih dneh.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: Doseganje tesno prilegajo napora z elastično dnu hnmp.Elastiko robom, da je iz blokiranje off.Namenjen zaprtih prostorih in na prostem.

PRIROČNO SHRANJEVANJE: Vrvico nepremočljiva vrečke, ki so vključeni za enostavno shranjevanje.Je enostaven za pakiranje up in promet z vami, kot tudi, zaradi česar je idealno orodje za potovanje.

Specifikacije:

Barva Črna

Teža 340 g

Velikost S,M,L,XL

Paket Je Vključeno:

1*POKROV KOLESA

1*VREČKO ZA SHRANJEVANJE

Oznake: torba nepremočljiva, pokrov kolesa nepremočljiva, izposoja deli veliki, orodje plastike, bicycl, kolesarska oprema splošno, mesto gorsko kolo, izposoja zaščitnik, cubrebotas ciclismo, okvir kolesa zaščitnik

Teža 340g
barve Črni,Srebrni
Velikost S,M,L,XL
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 1 Kolo Dež, Prah Pokrov
Funkcija 2 Kolo UV Prah Zaščitnik Dež Kritje
Številka Modela Izposoja Zaščitne Opreme
Podpora Dropshipping/trgovina

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi