FineBlue F970 Pro klic vibracije Brezžična tehnologija Bluetooth Ovratnik Posnetek Slušalke Z Mikrofonom za Prostoročno Slušalka Poslovnih Stereo Slušalke

€14.08

€17.61

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

O tej postavki

【Zložljive Slušalke Bluetooth】Nadzor kabel z gumbom; kabel brez tangling, ga lahko postavite v vašem žepu ali torbi z druge majhne predmete brez nereda ali posnetek na vaše krpo.

【Prostoročno Klicanje Brezžična Slušalke】To Bluetooth Slušalke omogoča, da pustite vaš telefon in določa proste roke za druge stvari, vendar ne zamudite nobene klic.Ko tam prihaja klic, da vas bo spomnil z vibracijami.

【Posnetek NA Bluetooth Slušalka】Ovratnik posnetek in prilagodljiv vleče design ni zapletanju in ne lomljeni, ki je v redu.To je priročno, da posnetek pod ovratnikom in enostaven za prevoz.

【Hrupa, Zmanjšanje & Kristalno Zvoke】vgrajen mikrofon, HD z napredno zmanjševanje šuma tehnologija ponuja kristalno jasen zvok in naraven zvok, ki vam omogoča, da uživajo visoko kakovost glasbe in jasno telefonske klice, kjerkoli.

【Multi Applycations】Enotni v ušesu slušalko bluetooth zagotoviti jasno counds.Udobje nošenja, dobro za voznike Avtomobilov , poslovneži, združljiv tudi za večino naprave z bluetooth funkcijo.

Oznake: ks bluetooth čepkov, bluetooth earpiec, bluetooth receiv, handfree, konec glavo iz, bluetooth headphon, headphon brezžični, earphon, chromecast brezplačno, ios čepkov

Funkcija Skupna Slušalke
Občutljivost 120±3dBdB
Govorimo & glasba čas 10 ur
Aktivno Odstranjevanje-Preklic No
Z Mikrofonom Da,
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Dolžino Vrstice 0,3 mm
Številka Modela Fineblue F970 Pro
Slog Uho Kavelj
Klic vibracij Da,
Poreklo CN(Izvora)
Brezžično Da,
Podpora APP No
Nadzor Gumb Da,
Vokalizmu Načelo Dinamično
Nepremočljiva No
Bluetooth 5.0 Da,
Sporočilo Brezžično omrežje
Nadzor Glasnosti Da,
Brezžična Vrsta Bluetooth
Priključki NOBEN
Blagovna Znamka FineBlue
Čas Pripravljenosti 6.6 dni
Odpornost 32ΩΩ
Certificiranje NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi