30pcs Hujšanje Obliž Popka Nalepke hujšanje, Celulit Maščobe Gorilnika Trebuh Slim Obliž hujšanje Mavca Trebuh Pas Telo

€2.48

€3.54

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

10pcs/1bag Majhen Popravek:

Package:

1 lota=1 Polje=10pcs

1 ,sestavine: Kitajski medicini popka hujšanje nalepke so narejene iz Kitajskih zeliščnih zdravil, kot so cassia semena, Atractylodes, Poria, Božanska Komedija, Glog, Poria in Angelica.Kitajski medicini popka hujšanje nalepke lahko ne samo, da izgubijo težo, ampak tudi obnoviti normalno presnovo v človeškem telesu. 2 ,O hujšanje načela: 1. Kitajski medicini magnet hujšanje prilepite lahko vključite lipaze dejavnosti in pospeši razgradnja nakopičene maščobe odpadkov v telesu.Rastlin,-aktiviranje telo lahko spodbudi organ, da proizvajajo več lipaze živih celic, da vključite aktivnost lipolytic encimov v telesu, še razpadajoče in porabijo preveč nakopičenih maščob, tako, da je izloča s presnovo.

2. Bistvo tradicionalne Kitajske medicine in visoke učinkovitosti magnetni kamen spodbujanje skupnih acupoints, učinkovito odstranjevanje blata, učinkovito regulira prebavni trakt, in odvajanje strupov iz krvi, želodca in kože.Vse prebavne težave iz človeškega telesa, je mogoče rešiti z popka.Ko smo v materinem trebuhu, vse razvoj in prehrano se prevažajo skozi popkovino povezana s popkom.To je zelo pomembno mesto za človeški metabolizem.Popkovina je tudi kraj, kjer smo poguma.Če si dal nalepko na njej lahko hranite v hladnem.Za ustavo, zaprtje, to lahko pomaga pospešiti motiliteto prebavil.

*Uporaba:

1. en kos vsakdanje;

2. Uporabite le ko spi ponoči.Ne uporabljajte podnevi, ker znoj se boste počutili kot je srbečica.

*Pred uporabo:

1. Čisto kožo okoli naval (Shen-que točke) ali Guan-yuan točke s toplo brisačo.

2. Odprite individualno paket in odstranite papir, ki zajema slim obliž

3. Uporablja slim Obliž neposredno na vaš popka ali Guan-yuan točke.

4. Nositi slim obliž čez noč in ohraniti v veljavi za 8-12 ur, odstranite obliž po uporabi in jo zamenjajte z novo obliž.

*Po Uporabi:

5. Uporabite toplo vodo za čiščenje uporabo prostora po odstranitvi slim Obliž .

6. Še naprej uporabljajo slim Obliž za 28 dni ali do želenega rezultata, je spoznal, in Za posameznike s prekomerno telesno težo, prosimo, da uporabljate za tri mesece za najboljši rezultat.

*Opozorilo:

1: Vsak uporabite v 8 urah je boljši.

2: Lepljenje mesto koža poškodovana, nosečnosti, in cesarean poporodna v 3 mesecih so vse onemogoči uporabo.

3: Občutljivo kožo, je onemogočena.Če imate kožne alergije, prosimo, uporabite kože losjon ali kremo pred lepljenjem, da bi preprečili občutljiva.

4: Obdobje ni priporočljivo uporabljati.

5: izdelek je samo za zunanjo uporabo.ne jesti;Če se ne počutite dobro v procesu lepljenju, nežno lupino off, prosim prenehajte uporabljati začasno ;Ta izdelek se lahko le uporabite eno uro.

Za vse stranke:

Test izkušnje, predlagam vam, da še deset dni uporabe, učinek je zelo dobra.Učinek uporabe cikla, presenečenje sami.!!Z FDA certifikatom.Polje 40 obliži, 1 obliž 8 do 12 ur.brez stranskih učinkov!Širšo vlogo, učinek je boljši!!!Okus je lahek, ko je v uporabi, ni čutil, zelo vroče, vendar je občutek toplo, in to lahko traja zelo dolgo!

3 polje je seveda zdravljenja(30 dni)

Oznake: trebuh pas maščobe gorilnika, trebuh maščobe gorilnika ženska, extreme maščobe gorilniki tablete, cha detox, hitro maščobe gorilnika tabletke, obliž slim, maščobe, slim stick, gorijo maščobe, slim obliž hujšanje nalepka

Funkcija 1 Celulit Izgorevanje Maščob
Funkcija 02 Keep Fit Obliž
Paket 10pcs=1box ,1 polje=1 lota
Za Hujšanje
Vrsta Hujšanje Obliž
Blagovna Znamka KWD
Funkcija 01 Popkovina Stick
Funkcija 2 Trebuh Magnetni Obliži
Postavka Vrsta Izgorevanje Maščob Obliž
Uporaba Samo za zunanjo uporabo
Postavka Detox Lepilni obliž slim
Funkcija Hujšanje in izgubijo težo
Ime izdelka Slim obliž popka nalepke za hujšanje
NETO WT Medicinske Pot
Sestavine 100% naravnih zelišč obliž
Številka Modela 324

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi