Zračne Blazine Tekaški športni Copati Ženske Pisane Očesa Mehko Superge Dihanje Vezavi, Tek, Hoja Čevlji za Dame Mentorjev Čipke

€12.43

€20.71

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Zračne Blazine Tekaški športni Copati Ženske Pisane Očesa Mehko Superge Dihanje Letenje Vezavi, Tek, Hoja Čevlji za Dame Mentorjev Čipke

Kako izbrati pravilno velikost?

1.Ukrep vaša stopala dolžine kot fotografija.

2.Najti "NAM Velikost" od velikosti grafikon za vaša stopala dolžina!

3.Prosimo, da ne ukrepa vložek dolžino,ki je drugačen od stopala dolžino.

Opomba:

1.Meritve so največje velikosti, prosimo, dovolite napaka približno ± 5 MM .Primerjajte velikost grafikona z nogami dolžina skrbno pred naročilom.

2.Prosimo, glede na našo velikost grafikona, da izberete najbolj primerno velikost!To je zelo pomembno,hvala vam za vaše razumevanje in sodelovanje!Želim vam srečno nakupovanje!

3.Če ne veste, kako izbrati pravilno velikost ali imate kakšno vprašanje o tem izdelku,se obrnite na nas ,mi vam bo dala zadovoljivih odgovorov, kakor hitro.

Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da se zagotovi varna pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

Dostava Kitajske Post Air Mail, po navadi o 15-60 delovnih dni (Brazilija 90 dni) pridejo.Če potrebujete elemente, nujne, prosimo, izberite način dostave EMS/DHL za brezplačno, in plačati dodatne stroške prevozov (čas poštnine 5-7 delovnih dni).To je zelo hitro.Torej, dobrodošli na moji trgovini, da bi našli predmete, ki vam je všeč.

1. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 7 dni po tem, ko je prejel.Ne odpirajte spora brez komunikacije.

2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Stopite v stik z našim po pomožno osebje, preden jo vrne.

3. Če je kakovost težave ,vas prosimo, da sliko za nas.Bomo rešiti to za vas roku 24 ur .

4. Če ne morete prejeti paket v roku 60 dni ,se bomo vrnili vaš denar (Brazilija 90 dni).

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, Prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

2. Če imate kakršne koli težave ali vprašanja v zvezi z vašo transakcijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom vse vrste povratne informacije.

3. Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur,Če ne boste prejeli naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email ali pritožbo naš manager.

Oznake: črni edini, nike air huarache ženski, zrak purifi, dior nike, platforma zavezat ženske, mesh ženske tekaški športni copati, ženske superge plute, dior jordan, zrak osvežili, mucek pete, čevlji za ženske

Spol ŽENSKE
Za Razdalja 10km
Primerno Mesto, Trdi Sodišče
Funkcija Masaža
Zapiranje Tip Čipke-Up
Zgornji Material Očesa (Air mesh)
Športni Tip ŽIVLJENJSKI slog
Blagovna Znamka VEAMORS
Vložek Materiala PU
Podplat Materiala Gume
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Tehnologija PTPP
Datum Izdaje Summer2018
Številka Modela 1727
Zgornja Višina Srednja rez
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Raven Praksi Začetnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi